Scudo Sports

gırgırına

Scudo
İlk yorum benden guzel hareketler ama halıl abınınkı kadar degıl :) çalısman lazım ;)

Ben çok beğendim çok güzel hareketler gerçekten bide şu insanların üsütne gidermiş gibi olan harika

Hoş haraketler ilk resimde kafa agaçla yakınlaşmış ama umarım bişe olmamıştır çekilen açıdan dolayımı öle bi görüntü çıktı yoksa:)

ılk fotoda o bolgede dal vs. coktu o zamn lar ondan sımdı ama temızledım oraları..:sigaraici

Düseceksin allah korusun kizlarin üstüne :D Güzel hareketler. Tebrikler..!

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
küçük armstrong bekliyor arkada :) reklam kokan hareketler bunlar :D semih bşi değil kaza bela türkiye eşofmanı toz falan olacak .

halil abi bana diyosun kask kask diye üye olduğumdan beri yazdın sürekli kendin nie takmıyosun ??? :D:D:D:D:D fotolar şahane trial ile bunny zordur heralde

ılk fotoda neden ole oldu bende anlamadım..aslında fazlada kasmamıstım ama benım yuz ıfadem genelde hep oledır..atlarken bıle yanı o zorlanıs ıfadesı degıl..adımda semıh bu arada:Dben kask meselesını gırgırına soyluyorum,herkesın kendı sahsı secımı..:sigaraici

hadi ya pardon özür dilerim ben halil diye biliyordum tekrardan kusura bakma ama sende kask takmalısın ;)

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
Güzel hareketler.. Tebrikler

@haydarpasa781

bosver ya ısımler o kadar onemlı degıldır,sonucta yaptıgımız seyler aynı:sigaraicikask olayınıda takma o kadar bazen dusmekte guzeldır.:D

tam konu ismi gibi olmuş sanki trials le dalga geçer gibi çok beğendim:D
ama daha detaylı fotoğraflar olmadı güzel kalitede bi video bekliyoruz.

@ujur

saglam bı vıdeo cekıecez ıns, ama hava aksılıklerınden dolayı kımset olmuyor..

Geri