tahakoçak
Üye
- Tepki
- 57
- İsim
- Taha KOÇAK
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Lastikten kaynaklı değil sorun, diste çok ufak bir yamukluk var ondan yanaklı bir süre sorun kendiliğinden yok olacak ses. Zaten hızımı kesen bir sürtme değil.Sırf böyle sorunlar yüzünden v fren tercih ediyorum. Kaliteli bir pabuç ile çok iyi performans almak mümkün.
Sorununuza gelecek olursam lastik tam oturmamış olabilir. Ya da disk pabuçları ortalamamış olabilir. Bu iki sorunu düşünerek tekrar montaj yapın.
Hidrolik fren, yağ var içinde. Mekanik frenlerle karıştırıyor olabilir misiniz?Fren telinizde yeterli pay var mı? Gidonu çevirince tel kısa ise gerilerek hafif frenliyor olabilirsiniz belki? Başka aklıma gelen bir şey olmadı vallahi![]()
Hidrolik olduğu ile ilgili bir ibare görmediğim için mekanik olarak düşündüm. pas geçebilirsiniz yazdığımı o haldeHidrolik fren, yağ var içinde. Mekanik frenlerle karıştırıyor olabilir misiniz?
Özür dilerim unutmuşum eklemeyi, Shimano sistem olduğunu eklemişim pardon.Hidrolik olduğu ile ilgili bir ibare görmediğim için mekanik olarak düşündüm. pas geçebilirsiniz yazdığımı o halde![]()