Scudo Sports

Gidon ve Gidon Boğazı Önerisi

soothsayer

Daimi Üye
Tepki
137
İyi Günler Arkadaşlar,

Carraro 419 Grunge Modeline Binemkteyim ve Gidon ve Gidon Boğazını Değiştirmek İstiyorum. Ama Bu Konuda Bilgi SAhibi Deiğilim Yardımcı Olabilcek Kimse Varmı Aranızda....

Scudo
Amoeba Scud veya fiyat fazla gelmeyecekse Ritchey Pro tavsiye ederim.

Modelınden once açısına ve uzunluguna dıkkat edın...Orjınal bogaz ve gıdon kombınasyonunuz sızı rahatsız etmıyorsa aynı açı ve uzunlukta parçalar edinin...Amoeba urunlerı hafıf ve uygun fıyatlı :)

benim şuanki gidonum downhill tarzı sanırım ben tam düz bir gidon arıoyorum.

tam olarak model verebilirseniz. cok sevincem teşekkürler arkadaşlar.

bir mtb kullanıcısı olarak gidonum gemi dümeni hissiyatı veriyor bundan dolayı gidon arayışım başladı fakat kullanım kolaylığı açısından maksimum gidon uzunluğu ne olmalı

Gidon gemi gibi geliyorsa gidon boğazına bak öncelikle gidonu kısaltmaktansa daha kısa gidon boğazı kullan. Mesela 6-8 arası gidon boğazı ile 72-76 cm arası gidon kullanırsan yönlendirme daha keskin olur

Merhaba
mevcutta kullandığım 42cm gidonumu 40 cm ile değiştirmek istiyorum, aero ve carbon olması tercihim. Hali hazırda easton ec90 kullanıyorum . 31.8 mm sanırım gidonun gidon boğazına bağlandığı yer. Yurt içi 40 cm gidon bulamadım istediğim gibi. Yurt dışında (link) var beğendiğim. Ama ölçüsü 31.7mm diyor benim gidon boğazıma uyar mı , başka önerisi olan var mı

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Merhaba
mevcutta kullandığım 42cm gidonumu 40 cm ile değiştirmek istiyorum, aero ve carbon olması tercihim. Hali hazırda easton ec90 kullanıyorum . 31.8 mm sanırım gidonun gidon boğazına bağlandığı yer. Yurt içi 40 cm gidon bulamadım istediğim gibi. Yurt dışında (link) var beğendiğim. Ama ölçüsü 31.7mm diyor benim gidon boğazıma uyar mı , başka önerisi olan var mı
Selam, 31.7 ile 31.8 konusunu araştırmıştım netten.

Ikisi de aynı ölçüymüş. Deda diğerlerinden farklı olarak 31.7 rakamını kullanıyormuş. Digeri de 31.8 değilmiş zaten tam olarak. Yuvarlama kaynaklıydi sanırım sebep. Ama net olarak ikisi de aynı.

Arkadaşlar merhaba.6 derece gidon boğazı ile 10 derece gidon boğazı arasında eğim olarak çok bir fark var mıdır? Arada kalan 4 derecelik kısım gidonu tahminen kaç cm aşağıya indirir?

Arkadaşlar merhaba.6 derece gidon boğazı ile 10 derece gidon boğazı arasında eğim olarak çok bir fark var mıdır? Arada kalan 4 derecelik kısım gidonu tahminen kaç cm aşağıya indirir?
E185AC07-7B67-4B53-A66C-3BC735F63A0D.png
Valla üşendim hesaplamaya tatildeyim buradan bulursunuz kaç cm fark olacağını.

Geri