Scudo Sports

Gidon Çantası Yapımı Hakkında

vlkncm

Üye
Tepki
15
Arkadaşlar merhaba linkdeki ürünü (link) katlanır bisikletim için gidon çantasına çevirmek istiyorum çantanın arkasını yine linkteki gibi ürünlerle (link) aşağıdaki resim gibi yapsam sizce sağlıklı olur mu?

https://i.hizliresim.com/zR6Wj4.png

Scudo
Nasıl asacağınızı tam şekillendiremedim ama eğer yanlış anlamamışsam, çantanın ağırlığı ve sarsıntıdan dolayı cırt bantlar taşımaz diye düşünüyorum.

@vlkn

Fikir güzel ama çanta biraz büyük gibi. Asıl sorum şu cırtları çantaya nasıl monte edeceksiniz dikecek misiniz ?

Evet babamın konfeksyon atolyesi var sağlam bir dikiş attırabilirim.

@Mustafa demirbacakEvet babamın konfeksyon atolyesi var sağlam bir dikiş attırabilirim.

@Mustafa demirbacakEvet babamın konfeksyon atolyesi var sağlam bir dikiş attırabilirim.

O zaman güzel olur, hem sağlam hem şık birşey . Bitince resmini koyarsanız biz de bilgilenelim :D

Çanta tam olarak ölçülerini bilmiyorum ama çok büyük değildi dün bakmıştım.

@vlkn

:D onu anladım da magnet mantığı gibi cırtlar'la gidon'a tutturacaksın zannettim

Merhaba @naklov ben de senin yaptığın gibi kamera çantasını gidona dönüştürmeyi istiyorum, sen yaptın mı nasıl oldu cırtlarla? Ben cırtı da düşünüyorum ama aslen şu gidona takılan aparatlardan bulsam onu yapmak istiyorum, araştırıyorum araştırıyorum bulamadım bir türlü

Ben yapmadım sırt çantası kullanıyorum çok sık katlayıp açıyorum o yüzden vazgeçtim ama cırt iyi bir sistem katlanır için. Normal bisiklet ise aparat konusunda fikrim yok nerden temin edebileceğin hakkında ama dehclaton A bak istersen.

bende katlanır için gidon çantası baktım ancak sonradan port bagaj için aşağıdaki ürünü almaya karar verdim. tüm ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum.
(link)

Çok güzel, katlanır kende sıkıntı yaratmaz bence iyi günlerde kullanın.

Geri