Scudo Sports

giant xtc2 çalındı

Tepki
0
arkadaşlar benim çalınan giant xtc2 siyah fox f 80 amatisör ,mavic jant , xt ayna kol ,xt attırıcı carbon cele ve gidon,xtr arka göbek,xt ön jant göbeği,xt fren seti metal kablolu disk fren,vardı tlf bikez daha vereyim 05327979466.ferhat özgür

Scudo
Geçmiş olsun.

Resim olsa, nerde ve nasıl çalındığını falan da belirtirseniz bulunma şansı daha çok olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: FERHAT ÖZGÜR
Geçmiş olsun öncelikle arkadaşım;
Serden Us'un da dediği gibi fotoğraf eklersen daha iyi sonuçlara varabilirsin.
Sahibinden, gittigidiyor gibi sitelere bakmanızı öneririm.

• Beğen
Geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda bulursun.Bu hafta sonu Antalyadayım , bakarım sağa sola...

• Beğen
@devilhere

Bu hafta sonu görüşrüz dostum iyi yolculuklar dilerim Bu haftasonu bisikletliler.org un aylık gezisi var seni de bekleriz

• Beğen
arkadaşlar bisiklet enson iki hafta önce lara pazar pazarı civarındabir çocukta görülmüş gören kişi çalıntı olduğunu tahmin etmiş daha sonraki bi sohbette çalıntı olduğunğunu öğrenmiş ve bize bi şekilde ulaştı lütfen o civarda oturan arkadaşların biraz daha dikkat etmelerini rica edebilirmiyim teşekür ederim....

geçmiş olsun dostum allah sevdiği kuluna malını kaybettirip sonra buldururmuş derler inşallah bu da öyle olur...

• Beğen
@FERHAT ÖZGÜR

selam, kardeşim lara topçular arasında oturuyor belki tanırsın kenan.oda uzun zamandır orada ve sürekli bisiklet üzerinde gökhan ve necmiyi iyi tanır.birlikte oraları gezerseniz eger büyük ihtimalle bulursunuz .geçmiş olsun dostum.

ok dostum bakarız gezerken merak etme görürsem alırım altından ararım seni polise birlikte götürürüz ;) umarım denk gelir sürekli lara taraflarında taklıyorum zaten ;) umarız buluruz. selamlar.

• Beğen
arkadaşlar larada sevinç ve selim marketlerde çalışan çıraklar çalıntı bisikletleri parçalayıp takas ediyorlar bizzat tespit ettim takipteyim çocukları konuşturacam fakat fırsat bulamıyorum alanyadayım birgünde yetmiyor yani hahtalık iznimde lütfen yardımınıza ihtiyacım var bulalım abi şunu bulunmayan bi benimki kaldı çalınanlardan antalyada teşekür ederim ilginiz için

Arkadaşlar bisikleti hala bulamadım zerdalilik tarafında arka yolda görülmüş ben antalyada değilim bulan yada görenlerin gökhan çiğdeme haber vermeleri yeterli olacaktır ilginiz için teşekür ederim bulan yada bildiren arkadaşa ufak bir hediyem olacak bildireyim:)

Geri