Scudo Sports

Giant x-sport 3 veya muadilleri

lordarren

Üye
Tepki
12
Herkese merhabalar,

Şu aralar tur maksatlı bir bisiklet almayı planlıyorum.
Aklıma yatan bisiklet Giant x-sport 3'ün disk frenli versiyonu.
Ancak çok fazla bilgi bulamadım bu modelle ilgili. Dolayısıyla bu bisiklete sahip arkadaşların görüşleri karar vermemi sağlayacak.
İzlenimlerinizi ve gönderebileceğiniz resimleri bekliyorum.

Ayrıca buna eşdeğer diğer model önerileriniz (diger markalar) de oldukça makbule geçecektir.

Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Kaçkar bisiklet web sitesinde bubisiklet ile ilgili bilgi var. Bu fiyata (600 €) oldukça iyi bir seçim olur.

• Beğen
Tepkiler: lordarren
Teşekkürler söz konusu siteyi biliyorum.

Kaçkar bisikletin sitesinde verilen aşağıdaki bilgilerin ötesinde kullananların görüşlerini merak etmekteyim. Tabi bir de resim...

Marka: Giant X-Sport 3 Disc

Detay: FRAME: Giant AluxX aluminium- SHOCKS: SR Suntour CR8V w/lockout- SHIFTERS: Shimano Deore 27 speed- FRONT MECH.: Shimano Deore- REAR MECH.: Shimano Deore- BRAKES: Giant Root hydraulic disc, 160mm rotors- TYRES: Kenda 700x35c cross- SIZES: M, L, XL .

Fiyat: 600 €

Bence tur maksatlı bir bisiklette V frende olabilir.
Bir de bunları incele
Trek 7.3 Fx
Trek 7300, 7200
Corratec x trail cross base
Giant Greatjourney X
Scott Sportster P4

• Beğen
Merak ettiğim bir şey daha var:
Giant firmasının sitesinde bu modeli neden göremiyorum?

Bu modeller bazı arabalarda (mesela Honda city de) olduğu gibi 2. dünya ülkeleri için mi üretiliyor sadece?

Disk fren konusunda haklı olabilirsiniz ancak sonradan pişman olup keşke 200TL daha verseydim demek istemiyorum.

Disk fren bir Şehir bisikleti için tehlikeli olabilir. Lastikleri ince olduğundan frenleme esnasında lastikler kayma yaparsa denge kaybı 1,95 lastiklere göre çok daha fazla olur. Hem yol bisikleti hem mtb kullancısı oalrak söylüyorum, V fren bu bisikletlere en uygun fren sistemidir, tabii ki disk frende olur ama işlevini tama olarak yerine getirmez diye düşünüyorum.

• Beğen
Halen giant firmasinin farkli ulkeler icin olan web sayfalarinda x-sport serisini bulamadım.

Hocam selamlar . . .
Aşağıdaki link İngilizce değil .
Fakat daha büyük bir fotoğraf ve detaylı özellikleri görmen mümkün .
Ve hatta farklı modellerle yanyana kıyaslama yapma şansı da bulabilirsin .
Fakat şunu çok rahat söyleyebilirim ki fiyatına göre bu donanım kombinasyonunu diğer markalarda bulman mümkün değil .
Trek , Scott veya bir başka markada bu fiyat seviyesinde donanım kombinasyonu çok daha düşük seviyelerde .
Bu tür bir bisiklet düşünüyorsan yerinde bir seçim olmuş olur .
Şimdiden hayırlı olsun . . . :)

Link : (link)

• Beğen
Güzel bir seçim yapmışsın.fiyatıda uygun.üzerindeki parçalarda sağlam güzel parçalar.Ama görünüm istiyorsan scott modellerinin hbritleri daha güzel...

• Beğen
Tamer Bey çok çok teşekkürler.
Kullanıcı görüşlerine ulaşamasam da en azından düzgün bir resmini görmüş oldum.

Gördüğüm kadarıyla Scott ve trek donanım olarak biraz daha zayıf kalıyor bu fiyat düzeyi için.

Ağırlığı konusunda bir bilgiye ulaşamadım bir de.

Yorumda bulunan herkese tekrar teşekkürler.

13,9 kg olduğu yazıyor linkte;
( (link) )

bende; sportster p4 - giant x-sport 3 ve marin kentfield fs modelleri arasında kaldım.. İçlerinden scotun güzelliği ve en pahalı olması giant ın donanımı ve nispeten uygun fiyatı marin ise hoş kadrosu ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor ben hala karar veremedim..

Geri