Scudo Sports

Giant SCR 1 yeni bisikletim

Ervin

Üye
Tepki
103
İsim
Ervin B
Bisiklet
Giant
merhaba arkadaşlar MTB almıştım 6 ay önce ama nedense gözüm sürekli yolda bisiklet sürerken yol bisikletlerine takılıp duruyordum sonunda bende yol bisikletine geçiş yaptım demeyelim çünkü MTB de duruyor MTB ile işe gelip gidiyorum yol bisikleti ile de turlara katılmayı düşüniyorum bisikleti istanbulda bulamadım boyuma uygun M kadro kalmamıştı çünkü arayıp sormadığım bayi kalmadı istanbulda Energi bisikletide aradım giant Türkiye disturbitoru onlarda hangi bayide bulursan ordan all dediler
bende Edirnede Trakya bisiklette bulabildim satıcı Tamer abi ile görüştük hepsiburada.com üzerinden satış ilanı vardı telefonlaştık birkaç defa gelip burdan alırsan birazda nakit verebilirsen yada havale yaparsan daha uyguna verebilirim dedi sonra kargo ile yolarız filan dedim oraya gelip ben elden teslim almak istiyorum tabi olur ama yol masraffı yapıcaksın dedi bana kargo ile gönderebilirdi ama kargoculara güvenmiyorum bu tip durumlarda bir yerinde çatlak çizik olsa adamlara bekle kurulum yapayım kontrol edeyim kırık çizik çatla varmı diyemesin desende beklemezler zaten en güzeli gidip aldım geldim

buradan Trakya Bisiklet Bayisine Tamer abiye ve çalışanlara teşekkürler çok ilgili satıcılar sağolsunlar
(link)

Dosyalar

• 17904374_10154667440263925_645355290812251652_n.jpg
    17904374_10154667440263925_645355290812251652_n.jpg
    114,2 KB · Okunma: 108
Scudo
Yol bisikletlerini çok sevmem fakat bana bile hoş geldi. Rengi çok güzel. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ervin
hocam kazasız belasız alet ateş ediyor resmen nazarlara gelmeyin dikkatli olun

• Beğen
Hayırlı Olsun

• Beğen
@enja
Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim

Hayırlı olsun. Fiyat paylaşırsanız güzel olur. Özelden de paylaşabilrisiniz. Nen de yol istiyorum ama acelem yok fitness ile de mutluyum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
performansı nasıl?

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah

@telmas52 arkadaşlar herkese teşekkür ederim :)
bisikleten memnunum gayet akıcı ama ilk defa yol bisikleti kulanıyorum viteslere alışamadım daha tuaf geliyor vites değiştirme sistemi MTB ye göre çok sesiz ve rahat birde kafama takılan nokta var normal pompa ile lastiklere belirli bir yere kadar hava basabildim kendimi okadar zorladımki gögüsümde ağrı var 1 haftadır hava basıcam lastiklere diye yolda lastiğimiz patlasa nasıl hava basıyorsunuz MTB de kolay ama resmen 100 km yol yapmış gibi yoruyor insanı
İstanbul Eminönü yaptım geldim 1 sefer bukadar yorulmadım almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle pişman olmasınız ağırlık olarak 10:kg iş yerindeki kantarda tartım tabi satan abi 9.5 kg dedi ama iş yerindeki kantar biraz sorunlu 2017 modelini alıcaktım TR de bulamadım yurtdışında bir sitede var 2017 modeli 6.800 $ yazıyordu Fiyatını soran arkadaşlar olmuş normal fiyatı 3.000 TL nakit 1.000 TL verdim 2800 TL ye geldi 200 TL indirim yaptılar arkadaşımda İstanbul beşiktaştan aldı bikeandoutdor magzasından 2.820 TL

@Ruhpastası performansından memnunum hocam ben beğendim bisikleti tek alışamadığım nokta disk frenden sonra v fren kulanımı beni epeyce korkutuyor hız yaptıktan sonra yavaşlama konusunda

@enja yorumun için tşkler
src 2 modeli src 1e göre daha yüksek olması gerekirken src 1 src 2 den daha iyi üretilmiş
karar veremedim ben
src 2 (link)
src 1 (link)

@Ruhpastası Giant bisikletlerde model kodu küçüldükçe donanım seviyesi yükselir.
Örneğin MTB modellerinde XTC 3, XTC 2, XTC 1, XTC 0 sıralamasında top model XTC 0'dır.
Dolayısıyla SCR 1'in SCR 2'den daha donanımlı olması da Giant mantığına uygundur...

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

@enja hocam profil resmi kendinize mi ait
Eğer size ait ise mtb klasmanı sağlam bir kayıp veemiş.

İllede satılık iseniz kendinizi devlete satın ki vatana millete faydanız dokunur.

Tüm bisiklet sever arkadaşlar özellile istanbulda pedallayanlar dikkatli duyarlı olalım kazalardan belalardan Allah korusun. Yaz geldi dengesiz dikkatsiz maganda sürücüler çoğaldı çoğu kimse bisikletliye hoşgörüyle yaklaşmıyor. Trafikte acele etmemeliyiz.

Önce vatan.

Geri