Otepeyurt
CARRARO CR-T WORLD
- Tepki
- 254
- İsim
- Ozan TEPEYURT
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
- Kadro Model/Tip
- Giant Halfwheeler 7 Alıştırma Bisikleti 20 Jant
- Bisiklet Marka
- Giant
- Maşa
- Yok
- Bisiklet Model
- Giant half wheeler 7 speed
- Kadro Boyu (inç/cm)
- Ön Aktarıcı
- yok
- Jant Boyu
- 20 Jant
- Arka Aktarıcı
- shimano 7 speed
- Aynakol
- Fren Sistemi
- V Fren
- Ön Fren
- yok
- Türü
- Amortisörsüz
- Çekiş Sistemi
- 1 x 8
- Arka Fren
- v
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Vites Kolları
- normal
- Ruble
- yok
- Zincir
- var
- Gidon
- düz
- Gidon Boğazı
- düz
- Sele
- royal
- Sele Borusu
- aliminyum
- Jant Seti
- aliminyum
- Lastikler
- kenda
- Ağırlık
- 7 kg
- Materyal
- Alüminyum
- Bulunduğu Şehir
- İzmir
- Kargo Seçenekleri
- Elden Teslim
- Fiyat
- 1000
- Kullanım Süresi
- 3 yıl - <30
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 05366354410
(FİYATI 500 TL OLARAK GÜNCELLİYORUM. (SADECE İZMİR İÇİ ELDEN) )
Kızım için 2019 yılında Aydın Bisikletten 1.650 tl ye aldığım trail bike alıştırma bisikleti satılıktır. Tam pandemi dönemine denk gelmesi sebebiyle neredeyse hiç kullanılmadı - kullanılamadı desem yeridir. Şu an itibari ile çocuk 40 kg nin üstüne çıktığı ve kendi bisikletini alacak olmamız sebebiyle bunu da henüz çocuğu 35-40 kg nin altında olan bir arkadaş kullanarak eğlenceli vakitler geçirebilir. Bisiklet 7 vites ve V fren. Tüm sele borularına uygun ve değişik ebatlardaki sele boruları için aparatları mevcut.
Alacak olan arkadaşlara tavsiyem bu eklemeyi yaptıktan sonra boşta manevra kabiliyetini geliştirene kadar bir süre deneme sürüşleri yapmanızdır. Dar gidonlu bisikletlere pek uygun değil. (ya da yeteneğe bağlı). Alıştıktan sonra ise müthiş keyifli...
Orj. Lastiği mevcut ama ben Kenda lastik taktım ve her ikisini de vereceğim.
Ben İzmir Narlıderede ikamet ediyorum ve deu hastanede çalışıyorum. Sadece elden teslim. gelip alın gidin..
Alacak arkadaşlara çocuklarıyla keyifli sürüşler dilerim...

FİYATI 500 TL OLARAK GÜNCELLİYORUM. (SADECE İZMİR İÇİ ELDEN)
Bu ürün satıldı arkadaşlar
Kızım için 2019 yılında Aydın Bisikletten 1.650 tl ye aldığım trail bike alıştırma bisikleti satılıktır. Tam pandemi dönemine denk gelmesi sebebiyle neredeyse hiç kullanılmadı - kullanılamadı desem yeridir. Şu an itibari ile çocuk 40 kg nin üstüne çıktığı ve kendi bisikletini alacak olmamız sebebiyle bunu da henüz çocuğu 35-40 kg nin altında olan bir arkadaş kullanarak eğlenceli vakitler geçirebilir. Bisiklet 7 vites ve V fren. Tüm sele borularına uygun ve değişik ebatlardaki sele boruları için aparatları mevcut.
Alacak olan arkadaşlara tavsiyem bu eklemeyi yaptıktan sonra boşta manevra kabiliyetini geliştirene kadar bir süre deneme sürüşleri yapmanızdır. Dar gidonlu bisikletlere pek uygun değil. (ya da yeteneğe bağlı). Alıştıktan sonra ise müthiş keyifli...
Orj. Lastiği mevcut ama ben Kenda lastik taktım ve her ikisini de vereceğim.
Ben İzmir Narlıderede ikamet ediyorum ve deu hastanede çalışıyorum. Sadece elden teslim. gelip alın gidin..
Alacak arkadaşlara çocuklarıyla keyifli sürüşler dilerim...

FİYATI 500 TL OLARAK GÜNCELLİYORUM. (SADECE İZMİR İÇİ ELDEN)
Bu ürün satıldı arkadaşlar
Son düzenleme: