Scudo Sports

Giant Anyroad 1 2015 Aldım

Tepki
80
İsim
Şafak Hasret Yıldız
Bisiklet
Giant
Evet yeni aldığım bisikletim yani cylocross biraz bahsetmek ve öneri almak istiyorum öncelikle uzun zaman ara verdikten sonra 2.el olarak aldığım bisiklet ile 70 80 km arası bir tura katıldım şansıma yagmur yağmış ve çamurda deneme sanşım oldu gerçekten konforlu hafif rahat bir bisiklet 1 sene aradan sonra turda ekip ile hiç yorulmadan ayrılmadan devam ettim mtb den sonra çok kolaylık sağlayan bir bisiklet oldu benim için vede biraz sorularım var bisiklete bagaj takmak istiyorum bi sorun yaratır mı bisiklette çamurluk ve bagaj takma yerleri mevcut ama sele borusunun orda bagaj delikleri yok o yüzden sele borusuna baglı bagaj alsam bi sorun olur mu (Neden cylocross seçtim anlamadım tura merakım varken) IMG-20160809-WA0001.jpeg IMG-20160804-WA0001.jpg

Scudo
Geçmiş deneyimlerime dayanarak hemen hemen hiç bir bisiklet için sele borusu bagajı önermem. En basitinden ağırlık merkezini çok yukarılara çekerek keskin ve sert dönmek istediğiniz virajlarda sizi ters köşe ediyor hele birde rüzgar yandan esiyorsa işiniz iş. Ben bu olumsuzlukları eski mtb'm ile arazide ve asfalt kullanımında yaşamıştım ki eminim aynı deneyimleri siz de yaşayacaksınız. Ayrıca zaten turlarda o sele borusu bagajları en fazla 6 7 kilo taşıyacak kapasitede olduğu için uzun turlarda hiç bir işinize yaramayacak.
Benim size önerim bol cepli formalar kullanmanız birde üstüne sele altı tamir çantalarından daha büyük olan çantalar mevcut bunlardan almanızı tavsiye ederim illa zorunlu ise yoksa hiç çanta takarak bu güzelliği bozmanızı tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Hasret
Geri