Scudo Sports

Ghost Trekking 1300, Gazelle Esprit Corratec Harmony, 8 Speed Gent, B-Drive Gent ???

GürkanG

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Focus
Merhabalar, şehir içinde gezinti amaçlı ve ara sıra hafta sonları 20 km civarı yol (pıtırlı asfalt) alabilmek amacıyla kaliteli, sorunsuz, beni sağıyla soluyla pek uğraştırmadan kullanabileceğim konforlu bir bisiklet arayışım var. Boyum 1.65, en önemli önceliğim ayar vs çok uğraştırmadan kullanılabilecek olması. Değerli görüşleriniz benim için çok önemli teşekkürler

Ghost Trekking TR 1300 1727 tl
(link)

Gazelle Esprit T3V Göbekten 3 vites 1468 tl
(link)

Gazelle Esprit T7V Göbekten 7 vites 1762 tl
(link)

Gazell Paris Plus T7 Göbekten 7 vites 2173 tl
(link)

Corratec Harmony Gent 1548 tl
(link)

Corratec 8 Speed Gent Göbekten 8 vites 1642 tl
(link)

Corratec B-Drive Gent Göbekten 8 vites 1994 tl
(link)

Cannondale Street Sport Nexus Göbekten 8 vites 2346 tl
(link)

Scudo
Neden bu ikisinden biri acaba göbekten vites olmadıkları için mi?

göbekten vites olmadığı için ghost ve harmony diyorum neden diyecek olursanız aslında göbekten vites konusunda pek bilgimiz yok sanırım yada en azından benim öyle ama şahsi kanaatim arıza yaptığında daha masraflı olacağı yönünde belkide yanılıyorumdur ömürlük bişey falandır :D markalar iyi ama donanım olarak düşük geldi fiyatlara göre. Donanım olarak çok yüksek şeyler kullanılmıyor zati şehir bisikletlerinde pek extreme kullanılmadıkları için ama fiyatlar yüksek gibi

• Beğen
Tepkiler: GürkanG
Evet göbekten vites bakımı ve masrafı daha büyük olabilir. Şehir içi için ideal olsa da şehir dışı uzun turlar için göbekten vites tercihi yanlış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: GürkanG
Teşekkürler, peki donanım olarak harmony mi iyidir yoksa ghost mu? Ben aslında whistle yuma almak istiyordum aradım artık ithalatı yok dediler. Artıları eksileri nedir bilmesemde kayışlı olduğu için corratec b-drive ı beğeniyorum ama uzun yolda da dediğiniz gibi nasıldır hiç bilmiyorum, bu işlere yeni merak sardım hayırlısı bakalım, amma zor işmiş bisiklet seçmek :)

Geri