Scudo Sports

Ghost SE 8000 (2014 model)

Scudo
Resimleri görmeyle ilgili sorun olursa lütfen haber veriniz arkadaşlar.

@Barış TURAN

Barış Bey, Decathlon'dan aldım jant teli reflektörlerini. Benim olmazsa olmazlarımdan. Akşam bisiklet turlarına çok çıktığımdan güvenliğim için gerekli gördüm. Ama her tele çifter taktım. Sadece ıslak mendille haftada bir siliyorum onları. Oldukça dayanıklılar ve darbe almadıkça düşmüyorlar. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Bu şişman arkadaşlar çok çekici çok güzel olmaya mı başladılar, yoksa benim mi gözüme batıyorlar, nazarlardan uzak güle güle kullanın.

Brooks'lar, aydınlatmalar falan ne güzel yapmışsınız, pedallar, reflektörler.... konuşacak sohbetini yapacak çok konu var :)

Canavar olmuş resmen bu ! Özellikle lastiklere bayıldım. Bu arada pedallardan memnun musunuz ?

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
@Alpaslan.Savacı
Alpaslan Bey çok teşekkür ediyorum. Amin. 2.35 lastikler. Allah size çok daha iyisini nasip etsin [emoji4]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@krhnbgck
Değerli krhnbgck, çok teşekkür ediyorum. Allah sana çok çok daha iyilerini nasip etsin.

@ozan aktürk
Ozan Bey çok teşekkürler. Pedallardan memnunum. Ancak ayakkabınızın altı çok yumuşaksa o kısımda bozulmaya neden olabilir.

Bisikletin "SUV" u olmuş. Donanım, görünüm ve renk on numara. Hayırlı kazasız belasız pedallayın inşallah.

• Beğen
@oğuz çetinkaya
Oğuzhan Bey çok teşekkürler :) Çok daha iyisi sizin olsun. Amin.

HAyırlı olsun.
Siz şimdi bu bisikleti alıp dağda taşta çamurda kullanıcakmısınız :D

• Beğen
latik kaçlık ben 57 lik kullanıyorum ama sizin lastikler daha kalın gibi

• Beğen
@Oğuz han T
Teşekkürler Oğuz han T. Bisikletimi asla çamura sokmak. Yolda çamurlu yer çıkarsa kaldırıp temiz yere bırakıp sürmeye devam ediyorum. Ben kuru toprak arazide sürüyorum özellikle.

Geri