Dün yeni bir Ghost Kato 4 alarak aranıza katıldım. Ghost Kato serisinin kadrosu sade ve hoş duruyordu, Kato 1 almaya düşünürken az daha paraya kıyayım 2 mi alsam acaba 3 mü derken 4'ün rengini tav olup ona karar kıldım. Taşra kasabasında olduğum için gerçekte görüp alma şansım yoktu, sadece resimlerden beğendiğim kato 4.9 modelini Parkurbisikletten 2,800'e aldım. 1,87 boy 90 kiloyum L kadro aldığım bisiklet gerçekten çok büyükmüş, çocukken bindiğimiz o 18 vites bisikletlerle alakası yok. Etrafımdaki herkes bisiklete o kadar para verilir mi dedi ama benim içime sindi bisiklet.
Bulunduğum yerde bisikletçi de olmadığı için youtube'daki videolara bakarak bisikleti kendim kurdum umarım gezerken bi yeri fırlamaz. Tek kafama takılan şey frenler hidrolik değil düz disk fren. Bisikletle ilgili hiç bir bilgim yok artık forumu okuyarak öğreneceğim, mesela kutudan ayaklık neden çıkmadı diyordum bu modellere ayaklık takılmıyormuş bana garip geldi.

10 yıldır falan bisiklete binmediğim için çok zorlanıyorum ve kıçım çok acıyor ama zamanla alışırız heralde. Yoksa yanında gelen sele mi çok küçük?
Bulunduğum yerde bisikletçi de olmadığı için youtube'daki videolara bakarak bisikleti kendim kurdum umarım gezerken bi yeri fırlamaz. Tek kafama takılan şey frenler hidrolik değil düz disk fren. Bisikletle ilgili hiç bir bilgim yok artık forumu okuyarak öğreneceğim, mesela kutudan ayaklık neden çıkmadı diyordum bu modellere ayaklık takılmıyormuş bana garip geldi.

10 yıldır falan bisiklete binmediğim için çok zorlanıyorum ve kıçım çok acıyor ama zamanla alışırız heralde. Yoksa yanında gelen sele mi çok küçük?