Scudo Sports

gezerken buldum

Scudo
@Mehmet Levent

Gerçekten ilginç modeller.. Paylaşımın için teşekkürler Mehmet..

İçlerinden birini tıkladım çıkan sayfada yazan yazı:
"Гоночный велосипед дизайнера Allen Chester обладет яркой внешностью
и может складываться пополам для удобной транспортировки. "

Sözlükteki tercümesi :
"bisiklet tasarımcısı Allen Chester. Parlak bir görünüme sahip.
Kolay taşıma için ikiye katlanabilir Racing."

Dahon modelleri daha hoş bence .................
.
.

İşlevini çok merak ediyorum.
sistem olarak farklı bir bisiklet
Bir tane alan olsada görebilsek

alışılmışın dışında bir bisiklet :)
tasarım güzel

Saçmalık, ben bunları her gördüğümde gülme krizine giriyorum :) Bu tip çizimler bolca var internette, herkez güzel güzel diyor ama bir kişide çıkıp sormuyor; "yahu iyi güzel hayal kuruyorsunuz ama bu tekerleklerin yanal yük altında esnemesini nasıl engellemeyi düşünüyorsunuz peki?" diye:)

@Aytaç Biber

Dostum Kusura Bakma Ama İnsanlar Fizik Bölümü Okumuyor Doğal Olarak Bunu İnce Olarak Dusunulmesı Beklenemez Değilmi ? Peki Yanal Yük Diyorsun Ngf 24 Telli Jantla Nasıl Yolda Gidiyor ?

İlginç modeller, çalışma prensibi nasıl oluyor acaba?

Lastiklerin ince yanak olmasından ziyade aktarım organları acaba pedala uygulanan gücü ne kadar kayıpla tekere iletiyor bu da önemli. Şaft sistemimi, hidrolik basınç sistemi mi yada zincir -kayış sistemi mi kullanmışlar bu da merak konusu. bunun yanında kadro aerodinamiği ne kadar kullanışlı. Kullanım için Ergonomisi pek hoş durmuyor.

Kaldı ki bu ürünün konsept ürün olma olasılığını da düşünürsek tüm bu yorumlar anlamsız kalıyor :D Malum konsept ürünlerin amacı ürün tasarımında ne kadar ileri gidilebilir onu görmektir. Yoksa kullanım amacı güdülerek hazırlandığını sanmıyorum :) Herşeye rağmen alışıla gelmedik ilginç bir model olmuş.

arkadaşlar konsept bisiklet bunlar elbette ki şu an bindiğiniz bisikletlere 20 yıl sonra çok güleceksiniz teknoloji sınır tanımıyor taa ki dünya 20 yıl sonra batmış olmazsa:)

@mustafa susam

Yine de:
"Mantık dışı bir insansınız Mister Turist!" demek geliyor insanın içinden.
Tasarlayan arkadaş kusura bakmasın :D.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan TESKİ
Geri