Bisikletli Gezgin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.603
- İsim
- Mustafa
- Bisiklet
- Sedona
3. Gün: Kargı - Osmancık - Dodurga - Çorum:
Bu turumun son günündeyim. Yine dada önce hiç pedallamadığım bir rotada gideceğim. Enf azla merak ettiğim iki yer Osmancık ve Kırkdilim geçiti...
Başlıyorum pedallamaya...
Öğretmenevi'nde kedicikle vedalaşıyoruz...

Osmancık'ın ünlü Koyunbana Türbesi...
Adını aldığı Koyunbaba Köprüsü...
Koyunbaba anıtı...

Osmancık'tan çıkıp Dodurga'ya doğru pedallıyorum... Baharda yollar çok keyifli oluyor... Herşey yolunda...
Bu fotoğrafı çektiğimde hemen polisler geliyor... GBT me bakıyorlar... Kısa bir sorgu... Onlarda neticede görevini yapıyor...
Dodurga'dan sonraki fotoğraflarım maalesef silinmiş... Yoksa sizlere Kırkdilim geçidini gösterecektim... Yol artık tehlikeli değil... Tırmanışı da rahat bilgilerinize...
Turu Çorum otogarında sonlandırıyorum...

1. GÜN: Dörtdivan - Çerkeş - Kurşunlu
2. GÜN: Ilgaz - Tosya - Kargı
Bu turumun son günündeyim. Yine dada önce hiç pedallamadığım bir rotada gideceğim. Enf azla merak ettiğim iki yer Osmancık ve Kırkdilim geçiti...
Başlıyorum pedallamaya...
Öğretmenevi'nde kedicikle vedalaşıyoruz...

Osmancık'ın ünlü Koyunbana Türbesi...
Adını aldığı Koyunbaba Köprüsü...
Koyunbaba anıtı...

Osmancık'tan çıkıp Dodurga'ya doğru pedallıyorum... Baharda yollar çok keyifli oluyor... Herşey yolunda...
Bu fotoğrafı çektiğimde hemen polisler geliyor... GBT me bakıyorlar... Kısa bir sorgu... Onlarda neticede görevini yapıyor...
Dodurga'dan sonraki fotoğraflarım maalesef silinmiş... Yoksa sizlere Kırkdilim geçidini gösterecektim... Yol artık tehlikeli değil... Tırmanışı da rahat bilgilerinize...
Turu Çorum otogarında sonlandırıyorum...

1. GÜN: Dörtdivan - Çerkeş - Kurşunlu
2. GÜN: Ilgaz - Tosya - Kargı