Scudo Sports

Geotech Trip 20. Yil Ozel Seri

Tepki
4
İsim
gürk
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhabalar,

Bir sure kendim bisiklet toplama hesaplari yaptiktan sonra bugun deltabisiklet'in sitesinde bu bisikleti gordum ve gidip aldim. :)
(link)
https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/6747_6910_l.jpg
Tercih etme sebebim, dag bisikleti tekerlerinin takilabilecegi bir tur bisikleti olmasi. Pek karsilasilan bir model degil sizin de bildiginiz gibi :)

Eve kadar kullanip geldim ve ilk izlenimim biraz kucuk olmus olabilecegi. Boyum 170, kadro 17''. Bana uygun olmasi lazim aslinda ama belki kelebek gidona alisik olmadigimdan belki de tam kendime gore ayarlatamadigimdan oyle gelmis olabilir.

Bisikleti almis olsam da yorumlarinizi/tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: Ankara/Emek'ten Levent abiyle tanisarak aldim bisikleti. Onun verdigi bilgiye gore bisiklet daha bugun gelmis. Internet sitesine de bugun konmus hatta. Hatta bu modeli alan 3. kisiymisim Turkiye'de. :)

• Beğen
Tepkiler: Hâkî. ve Mert E.
Scudo
Keyifli sürüşlerin olsun Gürkan.

Ben ekipmandan anlamam, gayet gıcır bir bisiklet. Ama böyle bir bisikleti almanın da çeşitli sorumlulukları var. Tur yazısı yazmak, bu yazıyı bol fotoğrafla paylaşmak, az gidilen yerlere bisiklet turu yapmak, oraları görmemizi sağlamak...

Yolun açık, şansın bol olsun. Rüzgar arkandan essin.

Şimdi aklıma geldi, ben böyle bisikletlere "künefe gibi bisiklet" diyordum yahu.

@Yusuf Yılmazvural

Yusuf hocam,
Bugün Ankara Beştepe'den Turan Güneş'e, 11km'lik bol tırmanışlı şehir içi bir yolculuk yaptım. İnşallah yakın zamanda tur diyebileceğim yolculuklar da yapacağım. :)

@Serkan KURAL

@Gürkan ÇELİK

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Hayırlı olsun.Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: gürkan alarçin
Geri