Scudo Sports

Geotech Sherpa mı? Ümit Tornado mu?

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, bu iki bisiklet arasında kaldım vites vs. olarak ümit tornado daha iyi ancak geotech kaliteside ortadA. Sherpa 13.7 kg tornadonun bilmiyorum bulamadım YOKUŞLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ hangı bısıkletı almalıyım? Ayrıca bisikletlerde 13.7 kg nasıldır? şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler

Scudo
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ancak neden sherpa pekı? bılgı amaclı soruyorum. Daha bisikletlerden cok fazla anlamıyorum ama heveslıyım. Sormamdakı neden tornadoda kullanılan vıtes modellerı fena degıl sherpada sadece shımano yazıyor modelını belırtmemısler. Bisikletteki en önemli şey kilosumudur? 13.7 kg nasıldır? Genelde Yokuş çıkmam gerekıcek sehir içinde Bisikletlerin özellikleri ;

Geotech Sherpa :

KULLANICI TIPI : MTB, HOBİ KULLANICISI, YENİ BAŞLAYAN

KADRO : GEOTECH 6061 ALLOY

ÖN AMORTİSÖR : ZOOM

ARKA AKTARICI : SHIMANO

ÖN AKTARICI : FALCON

VİTES KOLLARI : SHIMANO

RUBLE : SHIMANO

ZİNCİR : SHIMANO

AYNAKOL : ALLOY

ORTA GÖBEK : BİLYALI GÖBEK

FREN ÖN / ARKA : V BRAKE ALLOY

FREN KOLLARI : APSE

ARKA GÖBEK : KROM BİLYALI

ÖN GÖBEK : KROM BİLYALI

PEDALLAR : MTB

GİDON : ALLOY

BOYUN : ALLOY

FURÇ TAKIMI : ALLOY

SELE : JEL SELE ÇOK RAHAT

SELE BORUSU : ALLOY

SELE KELEPÇESİ : ALLOY

JANT : V PROFIL ÇİFT KATLI

JANT TELLERİ : KROM

LASTİK : CTS MTB

JANT EBATI : 26"

VİTES SAYISI : 18

MATARYEL : Alu

AĞIRLIK : 13,7 KG

SIZE : M

Ümit Tornado

Yaş 13 +
Model Unisex
Kadro 26" ALUMINIUM
Maşa MD 740 AHEAD SET SUSPENSION
Jant (Çapı) 26
Jant Malzeme DOUBLE ALUMINIUM
Lastik 26" x 2,10 CST
Fren LOGAN ALUMINIUM V

Vites ve Vites Özellikleri 21
Vites Kolu SHIMANO ST-EF50
Arka Arttırıcı SHIMANO TX-51
Ön Arttırıcı SHIMANO TZ-20.31.8
Ruble SHIMANO TZ-21
Aynakol PROWHEEL MAS 100P CP

hiçbiri,

bunların fiyatlarına 100TL üstüne fark ekleyebiliyorsanız, farklı marka bakın bence derim.

geotech'in fiyatlarını bilmiyorum pek ama, neon fun dakar gibi modelleri güzel geliyo, tabi tercih sizin ama ben olsam bunlara bakardım.

Ümit'in de bi superior (yol)ve evolution (mtb) modelleri dışında pek tasvip edilecek modeli yok bana göre.

gerçekten bu modelleri almak mantıklı gelmiyor bana, ikinci el alın derim, ya da bir süre daha bekleyin paranız biriksin.

tornadodan vazgectim o zaman sherpayla fun arasinda cok buyuk fark yoksa sherpayi almayi dusunuyorum 2. el olarak ne alabilirim ayrica taksitli alicam o yuzden 2. el pek dusunmedim

@Tolga Çelik

18vitesli bisiklet olması bence büyük fark, diğer modeller çoğunlukla 21 veya 24 vites. İlerde 24 vites kullandığınızda anlıycaksınız.

18 vites hem çok çok eskilerde kaldı gibi, 21 veya hatta özellikle 24 vitesin farkı çok büyüktür. Şehiriçi veya uzun mesafe yolculuk için idealdir.

18i asla önermiyorum.

Geri