Scudo Sports

Geotech Karbon / Full Ultegra7700 gr

ErdoganKesgin

Forum Bağımlısı
Tepki
969
arkadaşlar,

toplamda 586 km yapmış bisikletimi satıyorum , pazarlık yapamam bana malolusu 5256ytl dir.

3700 ytl istediğim fiyatdır, İstanbul içi elden teslim edilebilir

57 cm full karbon
full ultegra set 10 lu
ultegra sl jant seti
orgo alm 44cm gidon

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=38657

Scudo
@ERDOGANKESGIN

tam ağırlık nedir acaba?

Muhammed ' im ,

Başlıkta 7700 gr diyor . .

Tolga Gürgün

çok acil sıkıştığım için satıyorum yoksa deli olmak lazım satmak için. parça parça da satabilirim ama önce kadronun komple satılabilmesi lazım. kadroyu almayı düşünen arkadaşlarla pazarlığa açığım.

0533 928 37 09

Kadroya istenilen fiyat nedir ???

@ERDOGANKESGIN

Diğer Aksamlara istenilen Fiyatlarıda öğrenebilirmiyim bu bisikletten çıkacak her parça işimi Görebilir...

@Kadir KAMACI

önce kadronun satılması gerekiyor ondan sonra bunlar için fiyat hazırlayabilirim.

@Tolga Gürgün

sen hep zanımmı olacaksın:D :D

@Kadir KAMACI

kadir bey ciddi alıcıysanız size ciddi indirim yaparım çok ihtiyacım var bu paraya , 1600 tl e veririm kadro setini, boyun gidon ve sele ile 1700 yaparım ne dersiniz?

arkadaşlar ciddi alıcılara çok ciddi indirim yapacağım haberiniz olsun.

cıddı alıcılar kaçırmasın derım param olsa yedek bısıklet olarak almayı düşünürüm kesınlıkle çok güzel bır alet yakından görmüş bırıyım

ilan günceldir almayı düşünene her türlü kolaylık sağlanacaktır ve çok ciddi indiirm yapılacaktır.

ihtiyacı olanlar,kaçırmasın derim,süper bi fırsat

Yol bisikletine yeni başlayacak olan arkadaşlar için oldukça üst düzey bir bisiklet bu fiyata hiç bir yerde bulunmaz. Piyasada tiagra donanımlı, alüminyum kadrolu bisikletler bile bu fiyatın üzerinde. Kaçmaz bir fırsat.

Geri