Scudo Sports

GEOTECH ASCENT SHIMANO ALIVIO DISC BRAKE Düşünüyorum

Tepki
0
arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bu bisikleti düşünüyorum özellikleri aşağıdadır

KULLANICI TIPI : MTB
KADRO : GEOTECH 6061 ULTRA LIGHT KADRO
ÖN AMORTİSÖR : SR SUNTOUR
ARKA AKTARICI : SHIMANO ALIVIO
ÖN AKTARICI : SHIMANO ALIVIO
VİTES KOLLARI : SHIMANO STEF50 8 VITES FREN KOLU
RUBLE : SHIMANO CS HG 50 8
ZİNCİR : SHIMANO HG 50
AYNAKOL : ALLOY
ORTA GÖBEK : RULMAN SİSTEM
FREN ÖN / ARKA : SHIMANO STEF 50 ÖN VE ARKA DİSC FREN SİSTEMİ PROMAX ROTOR 160 MM
FREN KOLLARI : SHIMANO STEF 50
ARKA GÖBEK : PROMAX
ÖN GÖBEK : PROMAX
GİDON : SPORTİF ALLOY GİDON
BOYUN : ALLOY
FURÇ TAKIMI : BİLYA SİSTEMLİ RULMAN
SELE : SPORTİF SELE
SELE BORUSU : ALLOY 27.2 MM
SELE KELEPÇESİ : ALLOY MANDALLI
JANT : GEOTECH PRO RIMS 32 TEL
JANT TELLERİ : KROM
LASTİK : CST MAXXIS 26X2.1
RENK : SİYAH, BEYAZ, GÜMÜŞ
JANT EBATI : 26"
VİTES SAYISI : 24
MATERYAL : Alu
AĞIRLIK : 13,5 KG
SIZE : S, M, L

https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,4586,DeltaBisiklet

Fiyat 750 liradır

Bu bisikleti önerirmisiniz amacım pek araziye çıkmadan yolda kullanmak
en fazla bu kadar bütcem var bisiklete yeni başladım pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Scudo
eğer sadece asfaltta kullanacaksanız kesinlikle mtb tavsiye etmem. Tavsiyem bir yol bisikleti almanız. Yok yol bisikletleri çok fiyatlı derseniz en azından bi tur bisikleti alın derim. Yoksa hep asfaltta mtbnin hamallığını çekersiniz. :in:

aslında arazidede kullanacamda yol ağırlıklı düşünüyorum biraz araştırdım mtb daha uygun gibi geldi bana. yorumunuz için teşekkürler.

@Anıl Akalp

selam Anıl,
özel msjına cvp veremedim yeni üye olduğumdan.ben pazar günü aldım Corratec Dolomiti 105 yol bisikletimi.sabah erken saatte ve iftar saatinde yola çıkıyorum.4 gündür kullanıyorum.19 mayıs hastanesine yakın oturuyorum.
teşekkür ederim tabiki iyi olur size katılabilirsem.
mail adresim. ozlem.er1983@gmail.com

v-brake frenli almanı tavsiye ederim hem daha ekonomik olacaktır hemde pişman olmayacaksın.... tur arkadaşım 2 yıldır kullanıyor oldukça güzel ve memnun..

@F-LOCK

Valla Arkdasım Bisiklet Çok Güzel Ben Alabılırım Ama 2-3 Hafta Sonra(Babam Yurdısında) Birde Neden Satıyorsun Güzel Bısıklet Bir Sorunlamı Karsılastın ?

Birde Hidrolik Fren Ve 28 Jant Takılabılıyormu ? (Gerçi İkisinide İleride Takarsam Takarım Ama Merak İşte:))

Bir Sorum Daha Var Acaba Bısıkletın Toplam Agırlıgı Kac Kg

Geri