Scudo Sports

Geleneksel Abant Turu

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Arkadaşlar

Geleneksel Abant turumuz yaklaşıyor. Şubatın 1. veya 2. haftası Delta Geleneksel Anabt turuna hazır olun. Tam olarak şubat ilk hafta veya şubat 2.hafta olacaktır.

Ayrıca forumda Abant turumuzun konusunu bulamadım. Halil veya Murat'tan ricam o konu arşivlere kaldırıldıysa buraya link olarak koyabilirler mi

Scudo
Hafızlarda halen yerini koruyan bir gezi olmuştu.Ankara grubu ile buluşmamız geziye ayrı bir hava katmıştı..

ABANT ABANT .......burda,o zamanki hava şartları çok güzeldi.:);)

• Beğen
Tepkiler: Turhan Evci
Evet artık bakalım bu defa neler yaşayacağız. Ama şimdi de bizim ankaradaki ekibi karşılamamaız ve ağırlamamaız gerekiyor

ankara ekibi hazır..
mangal-kömür bizden,yiyecekler sizden..

Sevgili Ulaş merhaba, beni şimdiden listeye ekleyebilirsin, Geçen sene ki resimleriniz harika, bence kesinlikle kaçırılmayacak bir tur. Hoşçakal.

Ulaş'cım beni de listeye ekler misin? :)

Bir de tempo nasıl olacak acaba? Hani belki gelmek isteyen arkadaşlarımız olur, belki tandem falan lazım olur :)

@Murat REİS

Ayrıca Murat reis, kısmetse Abant a gelecek olmana çok sevindim. Tekrar görüşecek olmamız çok güzel. :) Saygılar..

Arkadaşlar Tamamdır hepiniz listedesiniz. Şuan için Ankara İstanbul nasıl uyacak onu planlıyoruz. Ankara der ki 3 şubat ben derim ki 9 şubat

bende gelicem bu sefer ama 9 şubat olursa kesin gelirim,3 şubat olursa %50 ihtimalle gelirim..

Ulaş'cım 9 Şubat benim için de daha iyi valla :). Hem sempozyum esnasında da gelmeyi düşünmeyenleri kandırırız ;) :D

ulaş bey merhaba 9 şubat olursa bende gelebilirim benimde adımı yazarsanız sevınırm ÖMER AKDERE saygılarımla böyle bır gezi düzenlediginiz içinde delta bisiklete teşekürü bır borç bilirm

@Engin YILDIZ

İnşallah Engincim.İnan bunu bende çok isterim.

Arkadaşlar tur günü belli oldu. 17 Şubat Pazar günü.

Bilginize

• Beğen
Tepkiler: Aydın ve ahusenem
Ya keşke 9 şubat olsaydı:( Malum okullar açılıyor 17 sinde dersane falan da var.. Yoğun oluyor.. Neyse sağlık olsun..

bana da yer var mı:)
geçen seneki abant resimlerini görmüştüm.
oralarda soğuktan donup kalmayız dimi:p

• Beğen
Tepkiler: Aydın
Bu seferkine bende katılmak istiyorum. Umarım bir problem olmazda bende gelebilirim. Yine geçen sefereki gibi karlımı olacak

@ulas

abi benim artık dağ bisikletim yok. yolla gelsem olur mu? :D:D:D

9 şubat benim içinde uygun olur.Maliyet bellimi?

Geri