Scudo Sports

Gece sürüşleri hakkında?

semih_07

Aktif Üye
Tepki
50
Bisiklet
Sedona
iyi akşamlar arkadamşlar.gündüz vaktim olmadığı için geceleri antrenman yapmak istiyorum.gece 1 2 gibi dışarıda olmak sizce tehlikeli olur mu? forma girmem lazım ama gündüz kısa sürüşler haricinde uzun turlar için vaktim olmuyor ancak gece antrenman yapabilirim ama hiç gece bisiklet kullanmadım dışarıda bir sürü serseri sürücü var sıkıntı olur mu diye düşündü.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.olmadı eve spin bike filan alıcam antrenman için ama onlarda en ucuzu 600 den başlıyor boşa para vermek istemiyorum gerçek bisiklet dururken.

Scudo
@semih_07 İyi akşamlar hangi semte oturuyorsunuz.

Semtte yazacaktım kusura bakmayın.

kızılsaray mahallesinde.markantalya yakınındayım.Konyaaltı taraflarında filan gidip gelirim ya da lara taraflarına filan diye düşünüyorum ama işte sıkıntı olur mu onu bilemedim.bazen görüyorum face te bisiklet kazasında ölenleri paylaşıyorlar maganda dolu dışarısı.

şehir olarak antalya tabi.siz istanbuldasınız sanırım :)

@semih_07 Evet ben İstanbul dayım. Antalya bisikletliler açısından daha rahat bir şehir ama o saatlerde dışarıda alkollü sürücü olma olasılığı çok yüksek Allah korusun. Ben gece sürüşüne çıktığım zaman ön çakarlı lamba, kask çakarlı lamba ve arka hem çakarlı hem lazer yol çizgili lamba kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: semih_07
trafikte bisiklet surmek yerine serseri dediginiz kavramin yanindan gecip selam veririm:) iyi bir on fark ve stop lambanizi alip surusunuze güvendiğiniz kadar pedaliniza kuvvet;)

• Beğen
@trainspotting35
tahmin edebiliyorum istanbul'un malum trafiğinde bisiklete binmek çok daha zor ve tehlikeli.dediğiniz gibi antalya bu konuda daha rahat.en iyisi bir gece tam teçhizat deneme sürüşüne çıkıp bakmak olacak.

@semih_07 Reflektörlü yelek, reflektörlü paça bandı kullanmanızı ayrıca kask için arka çakar kullanmanızı öneririm. Kısacası ayaklı pavyon haline gelin :):):)

• Beğen
Geri