Scudo Sports

Geç kalmış Alanya (Kızılalan) Fotografları:

oguncavus

Aktif Üye
Tepki
517
Arkadaşlar gecikmeden dolayı kusura bakmayın. Bu linklten ulaşabilirsiniz.
İyi seyirler
(link)

Yarış alanı bana göre oldukca kırıcıydı birçok bisiklet hasar gördü ve itiraf etmeliyimki hiç keyif alamadıgım bir yarış oldu. Daha önceki yıllarda araları toprak olan taş zemindi. bu sene sanırım yagmurun etkisi ile toprak kaymış ve bu görüntü ortaya çıkmış: http://www.sdsbisiklet.com/uploads/photo_galeri/1272056593_1.JPG

Scudo
kaliteli güzel fotograflar ellerine saglik

evet parkur cok kırıcıydı bisiklet yarışımı yaptım kross koşu yarışımı yaptım anlamadım,yarış bittiğini bile nasıl oldu anlamadım,3 tur attık daha yorulmamıştım,yarış sonunda daha %50 enerjimi harcamamıştım.bacak performansı az olan bir yarıştı,teknik ve düşmemek beceriydi,bisikletin üzerinde durmak bile bir kabiliyetti.zincir koparanlar lastik patlatanlar takla atanlar neler yoktu ki,evet aynen katılıyorum yarış hiç zevkli değildi,:mad: cumhurbaşkanlığı turuylada çakışması organizasyonunun sönük geçmesine neden oldu,makarna partisi bile yapmadılar,bize makarnayı bile cok gördüler.:boese157: parkuru düzenleyenlerden ricam birdahaki yapılacak temmuz yarışında parkuru toprakla destekleyip biraz olsun kayalık bölümleri kapatmaları,zaten bi avuç sporcuyuz şu koskoca ülkede birde malzememizi parçalayıp yarışlardan cekilmeyelim.malzemelerin ne kadar pahalı olduklarınıda herkez biliyor.:( :boese157:

Temmuz yarışında parkur yine bu şekilde olursa sanırım yarışmayı birkez daha düşünürüm. Bisiklet önemli değil: bir çogumuzun yarışın ertesi günü gidilmesi gereken bir işi var...

Geri