Scudo Sports

Garmin Edge 1030

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Garmin'in yeni yol bilgisayarı Edge 1030 henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da, görselleri sızmış durumda.

Edge 820 modelinin daha büyük versiyonu olarak lanse edilen Edge 1030, 3.5" büyüklüğünde bir ekrana sahip. Edge 1030'da görülebilir alan daha fazla, ancak Edge 1000 modeline büyük diyenler fazla sevinmesin, çünkü boyut olarak Edge 1000'den aşağı kalır yanı yok. :)

16 saatlik pil ömrü ile hoş ve ince bir yapıda olduğundan bahsedilmiş. Cihaz üzerinde 2 adet fiziksel tuş yer alıyor. Ekran dokunmatik. Cihaz resmi olarak açıklanmadığı için, satış fiyatı ve diğer detaylar kesinleşmemiş durumda.

126321 dosyayı görüntüle
126319 dosyayı görüntüle

(link)

Scudo
(link)
Özelliklerini açıklamaya başlamışlar.Önümüzde ki ay içerisinde satışa sunulur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Groims
Garmin işi Apple'a bağladı... Arkadaşlar aldığınız ürünü artık 10 yıl kullanmaya bakın. Cebimizdeki para kıymetli. İlk aldığınızda iyi alın ama yenileme zamanı geldiğini düşündüğünüz zamanlarda, aldığınızın iyi olduğuna inanın ve sürekli kullanın.

Telefon üzerin de strava ya da runtastic den nabız takibi yapabileceğimiz göğüs bandı var mı. Artık herkesin elin de akıllı telefon var, nabız işini hallettikten sonra kadans harici bir çok özellik telefon üzerinden takip edilebiliyor. Ben de arayış içerisindeyim, kadanslı km saatim var, o yüzden garmin e onca parayı vermek istemiyorum. Tek eksik nabız takibi o da benim açımdan büyük eksiklik.

@MuratHan Artık telefonların bir çoğu ANT+ destekliyor. ANT+ uyumlu bir vericiyi telefona (hem kadans, hem hız, hem de kalp ritim) bağlayabilirsiniz.
Veya Bluetooth özellikli bir (kadans, hız ve kalp ritim) verici ile de yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@Edip Dinçer

İphone da maalesef Ant+ yok diye biliyorum. Bluetooth lu göğüs bandı araştırıyorum. Strava ya da Runtastic ile uyum sağlayan bir model bulabilirsem garmin ve türevlerine gerek kalmayacak.

@trainspotting35
Teşekkür ederim, kadanslı km saati hali hazırda kullanıyorum, gps e çok ihtiyaç duymuyorum, tek ihtiyaç göğüs bandı ile nabzı telefondan görebilmek.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu firmanın ürünleri bildiğim kadarıyla ant ve bluetooth uyumlu (link)

• Beğen
@MuratHan

Wahoo markasının tüm sensörleri hem Ant+ hem Bluetooth destekliyor. Ben kullanıyorum, ülkemizde yeni olarak bulunmuyor ama yurtdışından (amazon amerika/almanya ya da avrupa'daki bisiklet sitelerinden) söylemek mümkün.

• Beğen
@MuratHan

Polar H7 kullanıyorum bu şekilde. Bir kaç sene önce hem spor salonundaki koşu bandı ile hem telefonla haberleşebilsin diye almıştım. Iphone kullanıyorum şu an, Bluetooth üzerinden bağlanıyor ve Strava ile direkt eşleşiyor. Belki yeni serisi vs çıkmış olabilir ama H7 de kesintili bağlantı ile işimi gördü senelerdir. Açıkçası pil konusunda kaygım vardı, geniş yassı saat pili kullanıyor (tam modelini bilmiyorum). Kayıştan çıkartınca duruyormuş ama üzerinde bi açma kapama düğmesi vs yok. Kaç senedir bitiremedi bir tane pili

@Edip Dinçer

Anladığım kadarıyla bu özelliklere(kadans, hız ve kalp ritim) sahip olması km saatini "yol bilgisiyarı" yapıyor. Peki bu özelliklere sahip olmasını istersek en az ne kadar gözden çıkarmamız gerekir?
Aşağıdaki konuda buldum cevabımı:
GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi
Teşekkürler herkese

Geri