Scudo Sports

Garmin Edge 1000+kılıf+tutucu+cam koruyucu

TeamO2.cc

TeamO2.cc
Tepki
12.392
İsim
TeamO2.cc----Strava----
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garanti Durumu
Garantisi Yok
GPS Ürün Türü
GPS Yol Bilgisayarı
Marka
Garmin
Model
Garmin Edge 1000
Bulunduğu Şehir
Samsun
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
2250 TL
Kullanım Süresi
4 YIL
Durumu
İkinci El
İletişim
0532 165 74 93
Cihazda en ufak çizik yoktur. Cam koruyucusu üzerindedir. Ayrıca kutusunda yeni cam koruyucusunu da göndereceğim.
Cihazı 2017 yılından beri kullanıyorum. Şuan ki kullanım süresi 8 saat ve üzerindedir (tüm modları açıkken). Cihazla beraber
Garmin bisiklet tutacağını da göndereceğim. Fotolarda görülen her şey dahildir. Bir de silikon kırmızı kılıf mevuttur.

IMG_0769.jpgIMG_0933.jpgIMG_0934.jpgIMG_0935.jpgIMG_0936.jpgIMG_0937.jpgIMG_0938.jpgIMG_0939.jpg

Scudo
En son fiyat...

Fiyat 3500 TL oldu 😎

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: hermes ve M.İhsan
Art niyet aramayın lütfen, tamamen merakımdan baktım. Satışa konulduğu ve fiyatının güncellendiği günlerdeki dolar kuru göz önüne alındığında ürüne sadece tl bazında değil dolar bazında da zam gelmiş :)

Art niyet aramayın lütfen, tamamen merakımdan baktım. Satışa konulduğu ve fiyatının güncellendiği günlerdeki dolar kuru göz önüne alındığında ürüne sadece tl bazında değil dolar bazında da zam gelmiş :)
Dolar kuru çok beni ilgilendirmiyor. Bura da cihazın ederi önemli.Edge 1000 kullandınız mı bilmiyorum ama 1030 uçuk fiyatlardayken bu cihazın bu fiyat olması gayet normal. Yada siz hangi fiyat olmasını isterdiniz ? Satılmasa da olur zaten. Sıkıntı yok. Çünkü fazlasıyla bana yeter bir cihaz. Diğerini diğer bisiklette kullanırım. Bu cihazın hız ve kadans sensörlerinin fiyatları olmuş 1500 TL. Tutup cihazı 2000 TL ye vermekte olmaz şimdi. Neyse cihazın değerini bilen zaten özelden mesaj atıyor. Şartlar oluşursa isteyene veririz. Saygılar...

İlaninizla ilgilenmiyorum o yüzden su ya da bu fiyat olmasını istemiyorum fakat bir şey isteme hakkım varsa ikinci el ürünlerin pahalanmadigi bir dunya isterdim :D

• Beğen
Tepkiler: mehmetbulak
İlaninizla ilgilenmiyorum o yüzden su ya da bu fiyat olmasını istemiyorum fakat bir şey isteme hakkım varsa ikinci el ürünlerin pahalanmadigi bir dunya isterdim :D
Fikirlerinize cevap verdim sadece. İlgilenmediğinizi anlayabiliyorum. İkinci el ucuz olsun herkes ister ama ülkenin geldiği bu noktada bu söylediğiniz çok zor.
Keşke , maalesef gibi kelimeleri söylemekten başka bir şey yapamıyoruz. Saygılar...

Geri