Scudo Sports

galaxy s4 için tutacak

sezer_57

Forum Demirbaşı
Tepki
63
İsim
Sezer Şentürk
Bisiklet
Trek
merhaba arkadaşlar galaxy s4 üm var fakat bisiklet tutacağı arıyorum ona yani bisikletin gidonuna koyabileceğim s4 tutucu yardım ederseniz cok sevinirim :)

Scudo
kadro üstü çantalar var hem telefonunu gözünün önünde tutar hem de birkaç eşyanı koyarsın -> (link)

ama bunlarda dokunkatik ne kadar etkili çalışır ki bide kayma yapmazmı bunlar sağa sola ?

çantanın alt kısmında tek bant olursa kayma yapıyor, çift bant olursa kayma yapmıyor.. kendim kullanıyorum oradan biliyorum!!!

hmm peki bunu nasıl temin edebiliriz ?

peki bunu nasıl temin edebilirm yardımcı olurmsunuz ?

@sezer şentürk

kredi kartın ile ürünü satın alacaksın adresini vereceksin ve beklemeye koyulacaksın tahmini 15 günde ürün yurtdışından gelir çanta şekilde alırsan daha iyi olur kaza sırasında diğer türlü tutacaktan telefon fırlayabilir bendede iphone 5 vardı virajı dönerken yerde çakıl varmış görmekdim çakılın üstüne çıktım bisiklet kaydı telefon yere düştü ön camıylan arka kapağı kırıldı telefon açılmıyor garantide kabul etmiyor kullanıcı hatası diye

• Beğen
Tepkiler: sezer_57
çanta bende de var ama bundan da aldım. bu daha başarılı sonuç veriyor. hem dokunmatiği de kullanabiliyorsunuz.

(link)

arkadaşlar peki çantalıda dokunmatği rahat kullanabilirmiyiz?

@mehmet ertuğrul duyan

e peki çantalıda dokunmatik iyi çalışıyomu?

@sezer şentürk
Tabii burada hangi amaçla kullanacağınız da önemli ben, ayarlar - müzik- strava kombinasyonu ile kullanıyorum arada algılamadığı oluyor ama problem yaratacak düzeyde değil,oldukça memnunum diyebilirim. eğer çantanın içerisindeyken mesaj yazayım gibi ekstrem olaylara girecekseniz o zaman olmaz aslında olmaz değil olur da çıkartıp yazmak çok daha mantıklı. :)

çantanın esas amacı telefon el altında dursun birisi ararsa görelim tur esnasında da müzik dinleyelim vs..
zaten tel'i uzun kullanma sözkonusu ise çıkartıp kullanırsın o ayrı
bir de çantanın kenarında kulaklık kablosu geçsin diye boşluk bırakmışlar, küçük bi detay ama çok işe yarıyor adamlar herşeyi düşünmüş

http://j1311.hizliresim.com/1h/7/u9g3n.jpg

@sezer şentürk
arkadaşımda xperia z var o çantalıdan aldı şortla gezdiği için cüzdanı filan koyuyordu alt tarafına telefonun dokunmatiği aynı dışarıdaki gibi çalışıyor ekran kaplama gibi incecik zaten üstteki plastik bir sorun olmaz

• Beğen
güzel yorumalrınız için teşekkür ederimm almaya karar verdim kac günde elime ulaşır acaba ?

birde kargo ücreti ödüyomuyuz ebay dan ?

s4 gibi bir telefonu gidona tutturmayın herhangibir kazada hasar görevilir kadroya bağlanan telefon çantasına koyabilirsin muhtemelen 40-50TL

@Tunakan Önen

40-50 tl değil yurtdışı sitelerinde fiyatlar 10 tlden başlıyor 30-40 tlye kadar gidiyor

evett cantalilar 6 $ :) baya uygun

Selam şu resimdeki çantalara sahibinden de ben de baktım ama s4 için küçük diye söylediler mesaj attığımda ı phone 5 e göre diye ifade ettiler tam emin olamadım verilen ölçülere göre olması gerek ama satanlar aynı şeyi söylemediler

Telefon için böyle bir alternatifte düşünülebilir. Ben bu kılıflardan kullanıyorum.
http://i.ebayimg.com/t/Armband-Arm-Strap-Cover-Case-Holder-FOR-Apple-iphone-3-3GS-4-4S-iPod-touch-4-3-2-/00/s/NTAwWDUwMA==/z/rdwAAOxyXDhSe9m9/$(KGrHqJ,!oIFJtLEeQCnBSe9m9ipfw~~60_12.JPG

• Beğen
@CEVDETBİLGE
Farklı boyutlarda seçenekleri var, sizin aradığınız aşağıdaki sanırım. :)
(link)

Geri