Scudo Sports

-Galatasaray-

mzkaraaslan

Daimi Üye
Tepki
124
Arkdaslar gururum ve tüm cimbomluların gururu olan galatasaray ı candan tebrik ederim.Fenerbahceye de bir daha ki sefer diyorum.Ama bir gercek var hakem kendini kaybetmisti vede fenerbahceye haksızlık yapıldı.Tüm futbol aleminin izlemesi gereken estresan maclardan bir tanesi bu gece yasandı.kacrılmaz bir mactı gercekten...

Hakan Sükür ve Ümit karan sizi de tebrik ediyorum.

http://img526.imageshack.us/img526/7803/karan99byebrehestocksr0.jpg

Scudo
hakem iki tarafada bazı kararlarında haksızlık yaptı ama bazı kartları da dogruydu yıgıdı oldurelim ama hakkını da verelim

sonuc guzeldı ama:

2-1

gs forever

• Beğen
Tepkiler: mzkaraaslan
Bir Galatasaraylı olarak gs yi candan kutluyorum maçı heycanla izledim... hakem bence iyi yönetti...:D lugano ve volkan kırmızı kartı haketti ama tek haketmeyen gökhandı..

Bir UltrAslan olarak ben de bu sonuca sevındım fakat ozetı ızlerken hakemın bıraz tutarsız davrandıgını dusundum.

Bir Beşiktaş`lı olarak kutluyorum Galatasaray`ı.Hakem on numara maç yönetmiş.Kim ne hak etmişse almış maçta nasibini.E Galatasaray`da galibiyeti.

Hangi kart haksız acaba öğrenebilirmiyim? Tamam hakem kontrolunu kaybetti daha az kart verip oyunun gerginlesmesmesini engelleyebilirdi. Ama klasik Lugano hareketleri eli kolu durmadı ve hakkıyla yedi iki sarı kartida. Hatırlarsiniz Bulent Korkmaz alkış tuttuğunda yediği kartı.

Hakemde tutarsızlık da yoktu. ıslak topu değişmek için vakit geciren Volkan'a da kart verdi. Gokhan'a da kart verdi. özet görüntülerde gorulemeyen bişey var. Gökhan cocuktan topu istedi, cocuk gokhan'ın yaklaşmasını bekledi ve attı gokhan da topu alabileceği halde kafasını eğdi, çakal ya hani kendisi. hakemde haklı olarak yapıştırıverdi kartı alnına.

Gelelim Volkan'la Lincoln'ün pozisyonuna. Bence burada iki tarafın da tahriki var. Lincoln arkadaslarıyla sevinmeye gideceğine topla ugrastı, ama kufur ettiğini sanmam. Düşünsenize adam sapıkmı yani 90+1 de one gecmişiniz bide niye kufur etsin. Volkan Lincoln'ün alaycı bakışlarını ve yediği golu hazmedemedi gien kupanın verdiği gazla allah ne verdiyse daldı. sonrada buna kılıf uydurmak için ben turk delikanlısıyım anama bacıma kufur ettiler diye ortalıga cıktı.

Hakem macı gölgelemeseydi macta özet goruntulere girebilecek 3 pozisyon vardı, bunlarda gollerdi işte, gelin macın monotonlugunu siz dusunun yani...

bir FENERBAHÇE li olarak cimbom u tebrik ederim.ama keşke hakem katliamı olmadan alsalardı.böyle bir galibiyete cimbomlularında çok sevineceğini çok düşünmüyorum çünkü ne kadar maçın galibi de olunsa sevinerek zevkle izlenecek bi maç olmadı.LUGANO nun KASAP ünvanını hakemin daha çok hakettiğini düşünüyorum.ayrıca adaşım GÖKHAN ında harika golü tebrik etmeye değer en az bekçimiz VOLKAN ve EMEKDAR HAKAN ŞÜKÜR ün azmi gibi.

Bütün yasananları hakeme yüklemek gereksiz. herseyi hakeme dayamamak lazım...Ama aksam kendimi kaybettim.Sarsıntılar. valla fenaydı yahu. sonucta mutluyum.Besiktası da kıstırcaz gibi geliyor :D ins bu sefer de cimbom....

Tuonela--

Orda tam olarak ne oldugu bilinmiyor volkana küfür edilmis te olabilir veya olmayablirde. ama Lincoln sabıkalı bir vatandas . daha oncede mct tokat tekme yumruk :D alemine girmisti yani...

en büyük galatasaray bütün galatasaraylıları kutluyorum......

hakemin hem fb ye hem gs verdiği kararlar ve tutunduğu tutum hep diyoruz ya centilmenliğe yakışmıyor diye.....bu da hakemliğe yakışmıyor.evet tüm suçu hakeme yüklemek yanlış.ama bu durumu yarattıran kendisi oldu.

baktı fb maçı alacak atabildiği kaadar adam atıp maçı gs ye hediye etti.fb 9 kişi kalmış ve gol atıp gs müdafa oynuyor.hadi sana hadi ona kartları gösterip gösterip durdu.gecen seneki bjk maçında yaptığı gibi.

bence maçın esas oyuncuları top toplacılardı......

ama bu oyuna kaşın gs nin çifte telli yapacağını açıkcası hiç tahmin etmemişti.ama hakları tabi....eee yıllar girdi araya

Turkiye Kupasını goren parmak kaldırsın :D :D :D

Fred Cakmaktas sen otur yerine seni biliyoruz , başka fenerli yok mu???

pazar aksamı taksimde türk sanat müziği ve çifte telli eşliğinde unutulmayacak bir gece yaşanacak.Assolist Mihribar Gönlüaçık ve hakan şükür,ümit karan,arda turan ve dansçı arkadaşları ile müthiş keyif alacağınız bir akşam geçirmeniz dileğiyle fix menü 20 ytl dir.rezervasyon için 05....... nolu teli arayabilirsiniz.rezevasyolarımız sınırlıdır.

müthiş çifte telli görmeyenler parmak kaldırsın:))

karaya vurup camura saplanmış yengeclerin çamur dansını gormek isteyenler ise bedavaya kurbağalı dere kenarında toplanabilirler. :D :D :D

fatih yürek de gelecekmiş
hde hde hdeeee

tabi sizin takım brezilyalı oldugu için siz brezilya yerel danslarını ve yengec falan dansları yapın. yerel türk danslarını bilemez sizin takım ve taraftarlarınız. hatta kazanın samba falan yaparsınız.

Bu arada fatih yürek yeni'mi cıktı piyasaya. fatih urek'in nesi oluyor? :D :D

sizi 32. haftada ki fb gs maçına davet ediyorum o maça lincoln le çıkmayın;)
hiç bir zaman bileğinizin hakkıyla yenemediniz o maçta hakem elini sağa sola kadlırmaktan başka bişe görmedi resmen fb nin ilk 11 kart gördü böyle saçma bişe olmz o hakem yha istifa etsin yha da buy diyardan gitsin
hayatımda gördüğüm en zevksz en berbat derbiydi sçma sapan kartlar pozisyonlar fouller...

Geri