Barış Kılınç Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2007 Mesaj 729 Tepki 1.105 Şehir İstanbul 6 Mayıs 2008 #1 Evet arkadaşlar aranızda Galatasaray Üniversitesi'nde okuyan, bisiklet ve turlarla ilgilenen arkadaşlar varsa sevinirim. Yoksa şaşırmam zaten okulumuzun mevcudu 2 bin kişiyi geçmez. Tepkiler: 42FY, sadana, karatascaner ve 2 kişi daha
Evet arkadaşlar aranızda Galatasaray Üniversitesi'nde okuyan, bisiklet ve turlarla ilgilenen arkadaşlar varsa sevinirim. Yoksa şaşırmam zaten okulumuzun mevcudu 2 bin kişiyi geçmez.
B bullarika Üye Kayıt 19 Nisan 2008 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir istanbul/b.çekmece 25 Ekim 2009 #2 @Barış Kılınç ben varım arkadaşım ama bu yaz malesef 80kl lik bi tur sırasında sakatlandım : ( ama tanışalım sakatlık daim değildir umuyorum
@Barış Kılınç ben varım arkadaşım ama bu yaz malesef 80kl lik bi tur sırasında sakatlandım : ( ama tanışalım sakatlık daim değildir umuyorum
UPCycling Aktif Üye Kayıt 20 Şubat 2016 Mesaj 139 Tepki 56 Yaş 30 Şehir İst/Ank İsim Nusret Bisiklet b'Twin 26 Aralık 2017 #3 @Barış Kılınç Chuis en Relations Internationales - 3. Ça sera un grand plaisir pour moi de vous reconnaître
@Barış Kılınç Chuis en Relations Internationales - 3. Ça sera un grand plaisir pour moi de vous reconnaître
no23 Üye Kayıt 7 Aralık 2016 Mesaj 24 Tepki 49 Yaş 34 Şehir Istanbul 8 Ocak 2018 #4 GS'den Egemen Mercanlıoğlu ve Olcay Kunal var benim bildiğim, Gran Fondo yarışlarında oluyorlar genelde.
GS'den Egemen Mercanlıoğlu ve Olcay Kunal var benim bildiğim, Gran Fondo yarışlarında oluyorlar genelde.