sansarkk Üye Kayıt 7 Haziran 2010 Mesaj 24 Tepki 19 Şehir Ay 17 Haziran 2012 #1 Selamlar Full Slx (Slx Fren Vites ruble zincir vites kolları ayna kol ön arka attırıcı) + Epicon maşa + Mavic cross jant +fizik tundra sele + kadro yarı prof Toplam 1900 ALıyorum.. Sizce Nasıl sistem
Selamlar Full Slx (Slx Fren Vites ruble zincir vites kolları ayna kol ön arka attırıcı) + Epicon maşa + Mavic cross jant +fizik tundra sele + kadro yarı prof Toplam 1900 ALıyorum.. Sizce Nasıl sistem
Mahsus Mahal Daimi Üye Kayıt 28 Haziran 2011 Mesaj 290 Tepki 94 Şehir İstanbul İsim Aydın Bez Bisiklet Specialized 17 Haziran 2012 #2 Maşa ve tam set Shimano SLX bende kullanıyorum... Çok iyiler. SLX setin arka attırıcısının zaten XT ile çok bir farkı yok. Asıl fark fren ve vites değiştiricilerinin plastik yerine alüminyum olması.
Maşa ve tam set Shimano SLX bende kullanıyorum... Çok iyiler. SLX setin arka attırıcısının zaten XT ile çok bir farkı yok. Asıl fark fren ve vites değiştiricilerinin plastik yerine alüminyum olması.