Scudo Sports

fs kadroya amortisor secimi

caner(bmx)

Forum Demirbaşı
Tepki
117
bisikletforum sakinleri cok karasiz kaldim bende kadro olarak scott octane fx 1 var ama ilerde arka shock 240mm dh kadrosu almayi planliyorum amortisor olarak marzocchi serisinden 888rc cift koprulu 200mm yosa 66 serisi 180mm yoksa drop off 3 150 mm
http://img529.imageshack.us/img529/3658/542sy5.jpg

bu kadroya uyarmi ilerde alicam kadroyuda dusunmem lazim tam dh kadrosu yorumlariniz icin simdiden tessekkur edrim

Scudo
Valla şimdiden hayırlı olsun, 888 ve 66 Sınıflarında en iyi maşalar.
Bu maşalar hakkında çok detaylı bilgilerim olmasa da naçizane fikrim şu:

Aşırı zorlamam derseniz ya da çok kilolu değilseniz 66 fazlasıyla yeter.Kolay gelsin.

En güzeli sana sokma milli 180mm maşa.66 serisini almak senin için en iyisi olucaktır.

66 bencede yeterli olur caner ama dediğim gibi bi fox 36 van r'a kackarda bi bak...Ama dün telefonda dediğim olayı düşün o 888 fiyatıyla ilgili.tam konuş sonra karar ver :)

66 ile 888 arasında çok ta fark yok sen gönlünden geçeni ve bisikletinin geometrisine uygun olan maşayı al...

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim masa secimi yaptim marzocchi SUPER T RCV aldim

(link)

Hayırlı olsun Caner ;) Süper bir maşa almışsın ...

• Beğen
Tepkiler: caner(bmx)
çok güzel bir seçim olmuş şu bisikletini topla da bizle aksiyon günlerine gel :)

@elise111s

66 serisini aşırı zorlama ile bir zarar veremezsin oda dh sınıfına giren bir amortisör bu kadroya uyarmı dersen furş yataklarını iyi kontrol et dh uyumlu bir furş yatağı takabilirsen 66 yı al derim hem 888 den daha hafif ama aynı kalitede amortisör derim

aslını sorarsan sen ikisininde hakkını verebileceğini sanmıyorum :) aşırı zorlayamayacağın için ikiside fazla gelir illada birini diyorsan 66 al kurtul

@veynah

Anlaşılan sadece ilk mesajı okumuşsun zira arkadaş amortisörünü zaten almış.

hayırlı olsun demeyi unumuşum kardeşim toplada gel artık rampaları büyütelim birlikte sorada maşayı denersin bigüzel :)

@veynah
Evet 66 ile 888 arasındaki farkı türkiyedeki binicilerin ortaya çıkarabileceğine inanmıyorum... ikiside sınıfında en iyi maşalar ve ikiside dh katagorisinde maşalar... Senin aldığın maşada çok iyi bir maşa güle güle kullan...

• Beğen
Tepkiler: caner(bmx)
Geri