Ö Önder Tarım Forum Bağımlısı Kayıt 27 Mayıs 2008 Mesaj 3.368 Tepki 1.790 Şehir Bologna / İtalya Bisiklet Specialized 23 Mayıs 2012 #1 Arkadaslar, su an ablam Almanya'da. Haftasonuna kadar Frankfurt ve Koln civarlarinda olacak. Buralarda bildiginiz bisiklet dukkanlari ve internet siteleri var mi?
Arkadaslar, su an ablam Almanya'da. Haftasonuna kadar Frankfurt ve Koln civarlarinda olacak. Buralarda bildiginiz bisiklet dukkanlari ve internet siteleri var mi?
Koray Oral Üye Kayıt 5 Haziran 2010 Mesaj 54 Tepki 14 Şehir Erenköy Bisiklet Corratec 23 Mayıs 2012 #2 Merhaba , Corratec - Cube - Ghost Alman yapımı bisikletler . Bu markaların orada da ofisleri ya da showroom'ları olabilir .
Merhaba , Corratec - Cube - Ghost Alman yapımı bisikletler . Bu markaların orada da ofisleri ya da showroom'ları olabilir .
Ö Önder Tarım Forum Bağımlısı Kayıt 27 Mayıs 2008 Mesaj 3.368 Tepki 1.790 Şehir Bologna / İtalya Bisiklet Specialized 23 Mayıs 2012 #3 Evet onları biliyorum fakat ben yeni bisiklet istemiyorum, sadece forma ve kask bakıyorum. Şöyle bobshop tarzı bir yer lazım.
Evet onları biliyorum fakat ben yeni bisiklet istemiyorum, sadece forma ve kask bakıyorum. Şöyle bobshop tarzı bir yer lazım.