Mehmet D. Forum Demirbaşı Kayıt 7 Şubat 2014 Mesaj 413 Tepki 93 Şehir bursa Bisiklet Salcano 5 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar bu başlık altında dış ticaretçiler tanışalım ve bilgilerimizi paylaşalım. Ben bursadan Gümrük müşavirliğinde stajyerim
Merhaba arkadaşlar bu başlık altında dış ticaretçiler tanışalım ve bilgilerimizi paylaşalım. Ben bursadan Gümrük müşavirliğinde stajyerim
Rıdvan SIĞAN Aktif Üye Kayıt 4 Nisan 2014 Mesaj 140 Tepki 47 Şehir İSTANBUL Bisiklet Kron 5 Haziran 2014 #2 Hangi gümrük müşavirliği? Alize deme sakın
Mehmet D. Forum Demirbaşı Kayıt 7 Şubat 2014 Mesaj 413 Tepki 93 Şehir bursa Bisiklet Salcano 6 Haziran 2014 #3 @Rıdvan SIĞAN Staj yeri bulamadım malesef daha ya. Önümüzdeki dönem stajım
Mehmet D. Forum Demirbaşı Kayıt 7 Şubat 2014 Mesaj 413 Tepki 93 Şehir bursa Bisiklet Salcano 6 Haziran 2014 #4 Sizin anlayacağınız hala staj yeri arıyorum
Rıdvan SIĞAN Aktif Üye Kayıt 4 Nisan 2014 Mesaj 140 Tepki 47 Şehir İSTANBUL Bisiklet Kron 6 Haziran 2014 #5 Tamam anladım. Ben Gümrük ve Lojistik yazılımı yazan bir firmada çalışıyorum. Bursa da müşterilerimiz var. Forumda dış ticaret sektöründen yardımcı olabilecek kimse çıkmaz ise staj için Gümrük Müşavirliği ya da Lojistik Firması ayarlamaya çalışırım.
Tamam anladım. Ben Gümrük ve Lojistik yazılımı yazan bir firmada çalışıyorum. Bursa da müşterilerimiz var. Forumda dış ticaret sektöründen yardımcı olabilecek kimse çıkmaz ise staj için Gümrük Müşavirliği ya da Lojistik Firması ayarlamaya çalışırım.
Mehmet D. Forum Demirbaşı Kayıt 7 Şubat 2014 Mesaj 413 Tepki 93 Şehir bursa Bisiklet Salcano 6 Haziran 2014 #6 @Rıdvan SIĞAN Gümrük müşavirliği benim için çok uygun, yardımlarınızı bekliyorum