https://i.hizliresim.com/eWW0lm.png
şimdi elime şöyle bir belge geçti ,zekeriya öz misali ifşa edelim,,
gozukmeyen sadece mola süresi var o da 1 saat 40 dk
demekki 130 km de mola olmuş 1 saat 40 dakika
peki ben ne diyorum
barış arkadaşa diyorumki
130 km de mola oldumu
evet olmuş 1 saat 40 dakika
o zaman ben ne diyorum pedal kesilmiş
130 km de ,
bu 130 km de asla durmadan pedal kesmeden devam edilmemiş.
bu pazar kazın ayağını açıkça herkes görecek
evet benim etab aşağıda ister ise barış güney gelir yol bisikletine acır 10 km toprak yolda basar ve göçbeylide durur yol bisikleti olduğu için beni rampalarda geçecek zati benden genç,
benim altta 44 diş var beni geçer ise sonuçlarını yazarım asla gocunmam
ama bundan sonra barış güney asla mola yapmadan 130 km de basacak ondan sonra ortalamasını bize yazacak en önemli kriter budur
asla mola yok
mademki barış güney kendisini performans biskletçisi olarak addetti o zaman buna uyacak kural bellidir
asla mola yok asla pedal kesme yok
ayrıca yukarıdaki etap ile bizim etap arasında dağlar kadar fark var ben buraya etap bile demem bu görüş beni bağlar benim için etabın en büyüğü tavşanlı-boyalıca hattıdır ve asla mola yapılmayacak orada bundan sonra
evet benim tarzım acımasızdır bu tarza gelecek olan ne kadar genç var ise onlara kapım açık yeterki beni sahada geçsinler ve ben onların tozunu yiyeyim
nitekim ben çok toz yedim gençlerden korsan hasandan aytekinden ,soner dangırdan onur berbercioğlundan onlar beni sever bende onları ,,
(link)
etap budur asla mola yok 10 km de toprak yol ve bıçkıderenin 13 eğimleri pazar günü sonuçları buraya yazacağım kaç saatte aldığımı bende yalan yok