Dediğiniz gibi hepimizin hayatında bazı durumlarda bazı kararlar almak gerekiyor sen de bize hiçbir zaman patronluk taslamadın burası benim demedin, allah razı olsun, ancak son zamanlardaki gelişmelerde bize haber edebilirdin, arkadaşlar zor durumdayım ben forumu devretmek durumundayım, artık başınızda başkası olacak siz de gerekirse başınızın çaresine bakın diyerek bizi bilgilendirebilirdin, en azından bunu bize borçluydun dostum, ama bir sabah bir uyandık ki herşey bambaşka olmuş. Bu yüzden yukarda tanrı şahit varsa eğer, ilgili olan kimselere haklarımı emeklerimi helal etmiyorum (bu lafım sadece yönetimedir, yazılarımdan yararlanan bütün üyelere helali hoş olsun) , ha üzülerek belirteyim ahımı alan bir allahın kulu da iflah olmamıştır şimdiye kadar... Sevgili Ulaş bey 2. el bölümünü eski haline getirme konusunda atılım yapmış sağolsun, ama ben aylar öncesinden söylemiştim bisikletforumu bisikletforum yapan en önemli öğe 2.el bölümüdür bozmayalım diye, şimdiye tekrar eskiye dönülüyor ama bir sürü insan kaybedildikten sonra.