Scudo Sports

Forum yönetimi ve Facebook

Sabahtan beri takip ediyorum; neden hala ikici el kilitleri kaldırılmıyor tek tek açıyoruz diyosunuz sadece yeni eklenen ilanlar kilitsiz? Çok iyi hatırlıyorum yarım saati icinde tüm ilanlar kilitlenmişti açmakta bu kadar zormu?... aynı ilandan bir kez daha mı açalım bu ne kadar etik olur yapmayın ama... Eşitlik açısından hepsini kapatın yada.

Scudo
Mustafa Bey Forum yöneticiliği yapan arkadaşların hayatta kalabilmek için çalıştıkları işleri var. Forum bir geçiş süreci içinde. Sizin göremediğiniz ama bizim düzeltmeye çalıştığımız onlarca şey var , Burada yazarak başınızı ağrıtmak istemem ama halen kullanıcıların 2.el bölümüne takılı kalmalarını anlayabilmiş değilim. Onu kilitlediniz , Bunu kaldırdınız vs. vs. tüm arkadaşlarım ellerinden geleni yapacaklardır. Günün 24 saati bilgisayar başında olamıyoruz. Elimizden geldiğincwe düzeni sağlayacağız son kez ifade ediyorum ; Lütfen ama lütfen 2.El konularına en azından şu dönem için takılmayalım , Ne kaybederiz onuda anlayabilmiş değilim.

Dediğiniz gibi hepimizin hayatında bazı durumlarda bazı kararlar almak gerekiyor sen de bize hiçbir zaman patronluk taslamadın burası benim demedin, allah razı olsun, ancak son zamanlardaki gelişmelerde bize haber edebilirdin, arkadaşlar zor durumdayım ben forumu devretmek durumundayım, artık başınızda başkası olacak siz de gerekirse başınızın çaresine bakın diyerek bizi bilgilendirebilirdin, en azından bunu bize borçluydun dostum, ama bir sabah bir uyandık ki herşey bambaşka olmuş. Bu yüzden yukarda tanrı şahit varsa eğer, ilgili olan kimselere haklarımı emeklerimi helal etmiyorum (bu lafım sadece yönetimedir, yazılarımdan yararlanan bütün üyelere helali hoş olsun) , ha üzülerek belirteyim ahımı alan bir allahın kulu da iflah olmamıştır şimdiye kadar... Sevgili Ulaş bey 2. el bölümünü eski haline getirme konusunda atılım yapmış sağolsun, ama ben aylar öncesinden söylemiştim bisikletforumu bisikletforum yapan en önemli öğe 2.el bölümüdür bozmayalım diye, şimdiye tekrar eskiye dönülüyor ama bir sürü insan kaybedildikten sonra.

Hakan aha kalırsa iş, sen benimkinin altından hiç kalkamassın arkadaşım. Eminim benim sende senin bendekinden daha fazla hakkım vardır. Sendeki hakkım sana ananın ak sütü gibi helal olsun. Ama terbiyesizliğin kalbimde bakidir benim güzel kardeşim. Ben delikanlıyım tabi. Sen benim onda birim kadar delikanlı olsan elinin altındaki telefonu kaldırır içindeki kini orda kusardın. Tabi onda birim kadar olabilseydin. Yolun açık olsun, Allah'a havale ediyorum seni, o her şeyden herkesten daha adildir.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Benim de sevdiğim ve değer verdiğim iki arkadaşın onca güzellikleri paylaştıkları BF sayfalarında birbirini rencide edip maneviyatlarını yıpratmaları gerçekten çok üzücü. Sanırım artık bu konunun kapatılması gerekiyor.

Halil Öztürk'ün neden ayrılmadığını bir türlü anlamazdım zaten. Ama keşke ayrılan yöneticilerin gerekçelerinde başka olumsuzluklar da kendine yer bulsaydı. Keşke olayı yönetimdeki değişikliklere (Delta) ve ikinci el bölümündeki değişikliklere indirgemeselerdi. Daha önce çok değerli üyelere burada haksızlıklar yapıldı. Keşke o zaman da söylenemeyenleri söyleselerdi, karşı çıkabilselerdi. Gözümüzde daha bir değerli olurlardı. Şimdi ise sadece "kendilerine yapılan hazsızlıklar"dan rahatsız olmuş gibiler.

Geri