Scudo Sports

Forum kültürünün yeniden doğuşu "Clubhouse"

Samet M.

Forum Bağımlısı
Tepki
4.118
İsim
Samet
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Akın akın talep edilen, ünlülerin ne hikmetse ilk dakikadan damladığı, şimdilik ayfonluların yalnızca davetiyeyle girilebildiği, özünde konu başlıkları altında yazarak değil de ses kayıtlarıyla mesaj girildiği, bir bakıma forumun seslisi yeni bir platform.
Kimine göre çok tutacak, kimine göre reklam ve pr ama silikon vadisinde profesyonel bir ekibin yazdığı ortada.
Ben Twitter ve Bisiklet forum harici pek sosyal mecra kullanmıyorum. Ama bu ilgimi çekti gibi.
Ardı ardına türeyen platformlardan sonra insanlar tekrar forum arayışında.
Var mıdır bizden giren gören :)

Scudo
Duymuştum bu hafta içi. İlgimi çekmedi. Zaten ilgimizi cekmeyen ne varsa aldı basını gıttı bıtcoın gibi :D çöp olanları gorup rahatlatıyoruz yinede egomuzu :p

Forum arayışı olduğunu düşünmüyorum ama. Değişiklıktır o yazmak konuşmaktan daha zor gelir insanlara :D

İşitme engelli forum kullanıcıları varken mantıksız.

Ben 2 gündür takip ediyorum. Çağrı Terzioğlu'nun Rim Brake vs Disk Brake konulu bir başlığını görmüştüm. Onun üzerine yükledim. Fena değil sırayla konuşuyorsun. Like - Repost - Chat yok. Kendin olarak bulunuyorsun. Barış Özcan'ı takip ediyorsanız o bahsetti biraz. Videosunu takip edebilirsiniz. Pandemide evlerimizdeyken yükselişini devam ettirecek sanki.

Üzerine para verseler kullanmam.

Nasıl birşey bilmiyorum ama amaç sadece sesli konuşmak ise zaten hali hazırda teamspeak, discord gibi topluca yada özel odalarda konuşulabilen platformlar senelerdir mevcut.

Son düzenleme:
paltalk vardı bir ara :)

Popüler kültür bir şeyi nasıl meşhur yapar? cazip kılar? merak ettirir? girenleri seçkin hissettirir? sınıfsal bir farklılık algısı yaratıp bunu nasıl pr malzemesi yapabilir? ve nihayetinde kapitalizm bundan nasıl para kazanır?
canlı canlı canlı izlenmesi için bir pencere açtım dostlar :) bu konu biraz uzar gibi, uzamaya da bilir zaman gösterir.
Güzel bir şey de olabilir bir bakmak lazım, ben şahsen şu an için kullandığım android sistemden dolayı ikinci sınıf insan pozisyonundayım onlara göre.
Ne hikmetse ünlüler birer birer kolayca hesap açıyor bizim gibi sıradan insanlarda da ayfonu olsa bile davetiye istiyor :)
kapıda iri yarı badigard bekleyen sanal kulüp bu :)

Ben 2 gündür takip ediyorum. Çağrı Terzioğlu'nun Rim Brake vs Disk Brake konulu bir başlığını görmüştüm. Onun üzerine yükledim. Fena değil sırayla konuşuyorsun. Like - Repost - Chat yok. Kendin olarak bulunuyorsun. Barış Özcan'ı takip ediyorsanız o bahsetti biraz. Videosunu takip edebilirsiniz. Pandemide evlerimizdeyken yükselişini devam ettirecek sanki.

Hıssesı mıssesı yokmu bu şirketin trenı kacırmayak :D :D

• Hahaha
Tepkiler: haldun989
Unutkanları da düşünüp kayıt yaması yapmaları lazım :D Konuşulanları kaydedip sonradan tekrar dinleyebilmek gibi...

Geri