Scudo Sports

formula oro k18

Genar Batur

Forum Bağımlısı
Tepki
247
Bisiklet
Mosso
arkadaslar bu freni nasıl bilirsiniz shimano yada avidde hangi seriye denk geliyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Scudo
iyi bilirim cok guzel disk frendir fr ve dh yede uygun bir fren ama parcasi ve teknik servisi zor bulunur bende formula kullaniyorum pedi tutan segment dustu pedle birlikte 1 hafta segmenti aradim piyasada pedini hala bulamadim ama benimkisi eski formulalardan teknik servisini bul bence daha sonra almayi dusun bulursan banada haber et:D

eger fr ya da dh yapcaksan Magura ya da Avid kullan

yiğithan formula frenleri ilk defa duyuyorsun galiba.Formula dünyada tektir her alanda.Magura,Avid yalan onların yanında en ünlü dh-fr'ciler formula ve daha iyilerini kullanıyor ;)

@QUX

Bildiğim kadarı ile formula'nın Türkiye temsilciliğini yakın zamanlarda Aktif Pedal aldı.

(link) adresinde distribütörler bölümünden:

Turkey

Aktif Pedal

Aytar Caddesi No. 7
34330 Levent
Istanbul
Turkey

Tel: +90 (212) 282 73 40
Fax: +90 (212) 280 71 61

emrey@aktifpedal.com
(link)

Şimdilik web siteleri pek "aktif" görünmüyor. Ama mağaza tam teşekküllü çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: caner(bmx)
cevaplar için çok saolun arkadaslar. peki shimano yada avidde hangi seriye denk geldiğini bilen yokmu?

shimanoda xtr veya xt avidde 5 veya 7 olmasi lazim tam bi bilgim yok ayrintili

FİYATI KAÇ BU setin komple fiyatı xtr den daha fazlamıdır en üst modelinin rotoru kaç mm dir ??

arkadaşlar formula oro k18'in frenleme gücü itibariyle avid code serisi ve shimanonun 4 pistonlu xt modeline denktir.

benimde oro k24 var hayalimde.ama onuda askerlikten sonra alacağım..

yani sonuç itibariyle formula'nın distribitörü mevcut,servisi var,e o zmn sadece imkanı olanlara almak ve keyfini sürmek kalıyor..
kesinlikle tavsiye olunur.

(link)

• Beğen
Tepkiler: xtc_semih
Geri