Scudo Sports

forma yaptırmak istiyorum

Tepki
0
arkadaşlar ben takımıma forma seti yaptırmak istiyorum bana türkiyede bu işle uğraşan firmalarla ilgili bilgi verebilirmisiniz lütfen

Scudo
Benim bilfiğim Kipeo var.. Türkiyedeki bisiklet takımlarının neredeyse bi tamamı formalarını kipeoya yaptırıyorlar..

(link)

daha öncede böyle bir konu paylaşılmıştı yanılmıyorsam.
biz buraya yaptırmıştık istanbul sirkecide öneririm

(link)

Burası da oldukça popüler;

(link)

Kipeo 'dan tekli forma alamayız değil mi ?

kipeo iyi güzelde kocaman kipeo yazıyorlar formanın her yerinde,yazısız forma istiyorum ila reklamlarını bir yandan beleşten yaptırıyorlar

kipeo da teklim forma var ben gecen cızdım tasarladım alt için 150 tl fıyat cıkıyor ust forma ise 125 tl ye alınıyor fıyat bana cok geldı

@mfurkan

ben almadım oradan sadece tasarladım uye oldum fıyat bu sekılde cıktı bana cok geldı

şimdi forma itesine sipariş verdim gayet ilgili ve prof calısıyorlar tam ıstedıgım gıbı tasarladık baya yardımcı oldular 10 gun içinde hazırlanır dendı sparısım gelınce burada paylasırım fıyatları gayet makul kısa kollu 55 tl uzun kol 60 tl arka cep tasarıma ucret alınmıyor arka fermuar ıstenırse 10 tl fosfor da 5 tl ımıs bakalım urun geldımı durum kalıte ve ıstenılenıın nekadar duzgun yapıldıgın burada paylasırım..

sora tekstil yapılandırma yapıyor . yakında düzgünce faaliyete girer. kipeo ya rakip olur.

@dincer_colak Merakla bekliyorum hocam. Bir de sitenin ismini söyler misiniz?

@Burak_Cakir

Formaiste sitenin adi whatsapp tan da teknik destek vwriyorlar

(link) dostum bu siteye bak. Sora Tekstil iyidir. Kipeo'ya göre fiyatları son derece uygun. Hatta ışıklı forma dahi üretiyor Sora. Daha ayrıntılı bilgi edinmek amacıyla şu video açıklayıcı olur muhtemelen.

@caesar Baskıları güzeldir inşallah,sitede pek birşey yok mail attım bakalım.

Ben bu soratekstilden forma yaptırmak istiyorum ama güvenli midir ? Forma yaptıran var mı ?

@mfurkan
güvenlidir sorun yok
grup olarak yaptırıyoruz
tek kişiselde yapıyorlar

Velocity216 yazlık ve kışlık formalarımızı Sora Tekstile yaptırdık. Fiyat/performans olarak gayet memnunuz.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri