DreamMaker Daimi Üye Kayıt 3 Nisan 2011 Mesaj 329 Tepki 174 Şehir Gaziantep İsim Tuğrul TIRPAN Bisiklet Bianchi 6 Temmuz 2012 #1 Merhabalar Arkadaşlar; Nette gezinirken şans eseri bir sayfaya rastladım ve sizlerle paylaşmak istedim. (link) bu sayfadaki Build Your Bike seçenekleri ile komponentlerin bisiklette nasıl duracağını görebiliyorsunuz. Ben beğendim... Tepkiler: Atıl Güven
Merhabalar Arkadaşlar; Nette gezinirken şans eseri bir sayfaya rastladım ve sizlerle paylaşmak istedim. (link) bu sayfadaki Build Your Bike seçenekleri ile komponentlerin bisiklette nasıl duracağını görebiliyorsunuz. Ben beğendim...
M Muhammed Şamil Deniz Üye Kayıt 30 Haziran 2012 Mesaj 21 Tepki 0 Şehir İstanbul 6 Temmuz 2012 #2 kendimiz seçemiyoruz değil mi ? sadece foffa lar var sanırım
DreamMaker Daimi Üye Kayıt 3 Nisan 2011 Mesaj 329 Tepki 174 Şehir Gaziantep İsim Tuğrul TIRPAN Bisiklet Bianchi 6 Temmuz 2012 #3 4 farklı kadro var.. geri kalan donanımları seçebiliyorsunuz
Atıl Güven Forum Demirbaşı Kayıt 22 Ağustos 2011 Mesaj 475 Tepki 240 Yaş 30 Şehir Mersin İsim Atıl Güven Bisiklet Focus 6 Temmuz 2012 #4 paylaşım için teşekkürler keşke diğer firmalarda böyle şeyler yapsalar...