Scudo Sports

Focus Arriba sora 2017 classic nasıl bilirsiniz?

yenicionur

Üye
Tepki
0
İsim
Onur
Bisiklet
Focus
Arkadaşlar merhaba bisiklet cocukluğdan beri benim tutkum olmuştur .Güzel bir bisiklet almaya karar verdim ve aldimda şuan elimde. Focus arriba sora 2017 classic 28 jant L beden 55 kadroya sahip
Biraz araştirma sonucunda teker subaplarinin presta oldugunu ogrendim acaba bana şu yanimda tasiyacagim aparatlar icin hangisi daha dogru olur fikir sunarmisiniz?

Presta pompa ihtiyacim var ama tekerlegi tamamen sisirirmi ufak pompalar?
Bisiklet hakkinda bana yorumda bulunabilrrmisniz. Kullanan varmi nasil bilirsiniz ?
FOCUS ARRİBA SORA 2017 CLASSİC
Arriba Disc, Alloy 6061, internal cable routing
h Arriba Disc, Alloy
w Shimano Sora, 9-speed
ä Shimano Sora
v Shimano Sora
ß Shimano HG-200
l Shimano Sora
z front: 50/34, rear: 11-32
n Concept EX, flat
ö Concept
t Concept Endurance
u Concept, 27,2 mm, 350 mm
a Tektro HDM-285 160 mm / 160 mm
m Concept, 622-21, Concept, 9 mm QR
r Schwalbe Lugano 32c
0 Chromosilver/Fluo Gre

Ölçüleri ve malzeme kalitesi nasildir. İlk bisikletim ve almisken degistirmeyecegim bisey almak istedim maximum git gel 100 km gibi bir yol hedefim var kendimi kondsiyon a sokup hayirlisiyla.

Bu arada boy 180 kilom 83 birazda diyetteyim kilomu fite alip antremanlara hiz verecegim

Scudo
2 yıl geçmis üzerinde ama düşünen arkadaşlar için yararlı olabilir.

Yaklaşık 3 ay önce ikinci el ve de 3. Sahibi olarak focus arriba sora 2017 aldım.
Aldıktan sonra göbeklerin bakımını yaptım ve lastikleri scwalbe marathon ile değiştirdim. Başka da birşey yapmadim. Lastikler dışında herşeyi ilk malzemeleri.
Şu ana kadar 1500 km yol yaptım ve bunun 900 kmsini 20 günlük turda yaptim. Şu ana kadar bisikletle ilgili hiç bir sorun yaşamadım ve çok memnunum. 70 km/h hızlara ulastigimda bile bir güvensizlik hissettirmedi.

Almayı dusunenlere tavsiye ederim.

Geri