Scudo Sports

Fixedgear arka göbek için yardım

semıh gunay

Forum Bağımlısı
Tepki
379
fixedgear arka gobegını nerden bulabılırım yrdımcı olursanız sevnırım...bulma sansımız varmı yada..SAYGIALar:sigaraici

Scudo
Yannışlıkla teşekküre bastım yine ...neyse

Türkiyede fixed göbek bulma şansınız yok :

En kolay ve temiz yolu Ebay ve benzeri sitelerden getirtmektir.

Böyle bir alışveriş düşünürseniz , buradan bilgi ve ayrıntı verebilirim...

Ben de ilgileniyorum bilgi verirseniz sevinirim.

İyi Sürüşler...

yanı bulma sansımız yokmus.:D..ama bence eskı tıp vıdalı arka gobege bı dıslı kaynattırsak aynı gorevı gormezmı acaba?:sigaraici

@freeRide07

Kaynak yapılacak göbeğin çelik olması lazım, aluminyuma çelik dişli kaynatılmaz. Ayrıca kaynaklarken dişliyi göbeğe iyi merkezlemek lazım, belki bunun için tornada göbeği az bir miktar işlemek lazım olacak. Tabi zincirin aynakol ile arka dişli arasında düz bir hat izlemesine de özen göstermek lazım. Fixed veya SS'lerde zincir gergin olduğu için sanırım, hat eğri olduğunda kasılıp anormal sesler çıkarıyor. Bunları yapmak için de iyi bir usta lazım. Yine de çok güvenli olacağını sanmıyorum.

Yani bununla uğraşmaktansa ebayden getirtmeye uğraşsan daha kolay olur, ucuza güzel parçalar bulunuyor. Burdan yardımcı olacak arkadaşlar da var...

• Beğen
Tepkiler: tatata
Kaç ay satılıkta tuttuktan sonra eBay'de sattım Surly fixed göbeği. Şimdi bana da lazım oldu :(

Göbek yok fakat örülü vaziyette ön arka fixed jant takımım var. Arka göbeği fixed ve singlespeed olarak kullanılabiliyor. Jantlar Mavic (tubular), göbekler Formula. Jantlar sıfır, kutudan çıktığı şekli ile duruyorlar.

Düşünürseniz özel mesaj atın lütfen.

Benim göbekleri sahibinden üzerinden Seda bisikletten aldım. Nudus marka rulmanlı. Ön arka 150 tl. Oldukça akıcılar. Gerçi ilk turu bugün attım ama ilk izlenim gayet iyi. Bir de slid yapmaya alışabilsem :)

• Beğen
Tepkiler: nurhakemresen
Pist yarışları için yapılmış orjinal bir göbek. 3 flanşlı. Amacı, normal 36 telli bir janta göre daha fazla torsiyonel rijitlik, ve daha düşük hava sürtünmesi sağlamak. Orta flanşa bağlı teller çemberin içinde kaldığı için hava sürtünmeleri yok. Bu göbeğe inşa edilen teker, hava sürtünmesi bakımından 24 telli bir tekere eşdeğer.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Geri