mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.223
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Film bilim kurgu dahi olsa illa bir single speed bisiklet nerdeyse eskinin hizmet bisikletlerini araya koyuyorlar. Yokmu arkadaş elinde bir colnago, bir pınarello olan yönetmen. Bütçeniz yetersiz ise bir haberdar edin bisiklet forum yazarları sponsor olur bir düzinesini yarım saat içinde çıkarırlar. Birde daha da illet olduğum bir romantik videoklip modası varki evlere şenlik. Esas klip kızının evinin önünde bekleyen bir vintage. Kesinlikle önündeki sepetinin içinde bir demet kır çiçeği olur. (Demet dedimde şimdi aklıma demet sağıroğlunun şu Arnavut kaldırımı şarkısındaki bisiklet sahnesi geldi. Biri zahmet edip bir linkini koyarsa büyük sevaba geçer) Sonra esas klip oğlanı esas klip kızını bisiklet ile gezdirmeye başlar. Geneldede kız üst boruya oturur birde bu yetmezmiş gibi ne hikmetse rüzgardan uçmasın diye şu panama stil siperli şapkasını tutar. Bir keresinde aynı sahneyi denemeye kalkmıştıkta arkadaşla az kalsın kafamızı yarıyorduk. Koy klibe bir tt bisiklet. Oğlan bastıkça pedala bassın cancellera gibi. Yokmu aklı başında bir yönetmen. Bıktım artık şu şablonlardan.