Edip D. HTFU! Kayıt 12 Haziran 2011 Mesaj 3.625 Tepki 5.240 Şehir Sarıyer, İstanbul Başlangıç 2000—01 Bisiklet Diğer 14 Şubat 2013 #1 Ferhat Abi'den geçen gün bir jant seti aldım.. Sözde 2. el.. Jantın üzerinde iğne ucu kadar çizik yok.. Kendisine çok teşekkür ediyorum tekrardan.. Alışveriş yapacaklar 2. kez düşünmesinler bile 'güvenebilir miyim' diye.. Tepkiler: thomisus lx, Bisikletli Gezgin, Barış TURAN ve 9 kişi daha
Ferhat Abi'den geçen gün bir jant seti aldım.. Sözde 2. el.. Jantın üzerinde iğne ucu kadar çizik yok.. Kendisine çok teşekkür ediyorum tekrardan.. Alışveriş yapacaklar 2. kez düşünmesinler bile 'güvenebilir miyim' diye..
Ferhat Köse Forum Bağımlısı Kayıt 13 Şubat 2010 Mesaj 6.253 Tepki 8.275 Yaş 49 Şehir Eskişehir Bisiklet Bisan 14 Şubat 2013 #2 @Edip Dinçer Ben teşekkür ederim Edip, alışverişteki karşılıklı anlayış, sabır ve iyi niyet için.Güle güle kullanırsın inşallah..... Tepkiler: İslam Gölge, Barış TURAN, Cengiz Gökalp ve 2 kişi daha
@Edip Dinçer Ben teşekkür ederim Edip, alışverişteki karşılıklı anlayış, sabır ve iyi niyet için.Güle güle kullanırsın inşallah.....
Cengiz Gökalp Forum Bağımlısı Kayıt 23 Ekim 2011 Mesaj 800 Tepki 323 Şehir antalya Bisiklet Scott 15 Şubat 2013 #3 Ferhat abi ile alışveriş yapmadım ama gerek forum tecrübesi gerekse konuşmalarıyla herşeyin en iyisini hak ediyor bence bana birçok yardımı ve tavsiyesi dokundu ona tekrardan teşekkür ediyorum :rolleyes: Tepkiler: Edip D., İslam Gölge, Ferhat Köse ve 1 kişi daha
Ferhat abi ile alışveriş yapmadım ama gerek forum tecrübesi gerekse konuşmalarıyla herşeyin en iyisini hak ediyor bence bana birçok yardımı ve tavsiyesi dokundu ona tekrardan teşekkür ediyorum :rolleyes:
T thomisus lx Forum Bağımlısı Kayıt 25 Haziran 2007 Mesaj 2.909 Tepki 2.024 16 Şubat 2013 #4 ferhat tan birşey alabilmek şanstır. size abilik yapiyorsa, dostlugunu esirgemiyorsa, bilin ki ayni hamurdansiniz. Tepkiler: Yusuf Z. Şipal, Ferhat Köse ve Edip D.
ferhat tan birşey alabilmek şanstır. size abilik yapiyorsa, dostlugunu esirgemiyorsa, bilin ki ayni hamurdansiniz.