Merhaba, Cumartesi günleri Fenerbahçe - Pendik Marin Türk'e (Maltepe Veledrom'a uğrayıp) gidip geliyoruz sahil yolundan ve orada dinlendikten sonra geri dönüyoruz. Acaba İstanbul'da önerebileceğiniz, başka güzergahlar var mı, nereler?
ben bostancıdan çıkıyor arnavutköye kadar gidiyorum... bazen besiktasa vapurla geçmek yerine eminönüne geçip tarihi yarımada ya da balat turu da yapabiliyorum. takipteyim sizleri
Sarıyer, Ortaköy oralar çok ama çok dar gerçekten.Dağ bisikletimle kaldırımdan giderken şaşırıyordum bisikletle gidenlere yoldan.İnsan bile zor geçiyor iki tarafta aynı anda araba olunca
Anadolu yakasının avrupa yakasından çok ama çok daha şanslı olduğunu düşünüyorum.Pendik-Fenerbahçe arasından sıkıldıysanız eğer sabah erken çıkıp beykoz da yapılabilir.Ya da trafik pazar sabahı genelde çok durgun oluyor o vakitlerde çıkabilrsiniz.
Zaten geç saatte gitmek isteseniz bile gidemiyorsunuz... Bazı yerlerde trafikte bekleyen araçlar yol darlığından kaldırıma çok yakın durduklarından, siz de mecburen durup bekliyorsunuz. Haftasonları öğleden sonra 12 den sonra anadolu boğaz sahil yolu kelimenin tam anlamıyla 'berbat' oluyor.