Scudo Sports

Fener aldım, bsiklete montajı kaldı

ozic

Aktif Üye
Tepki
104
http://images.gittigidiyor.com/1861/9-Ledli-Mini-El-Feneri-Pil-Hediyeli__18619662_0.jpg

Nasıl monte edebilirim bisiklete. Pratik şekilde çkartıp takabilmek istiyorum.

Scudo
evinde şnorker varsa gözlükle şnorker arasındaki bağlantı plastğinle kolaylıkla takarsın ben öyle yapıyorum takıp çıkartmakta kolay oluyor

bende de buna benzer ledli far var. ben 2 tane hortum kelepçesini birbirine geçirerek gidona monte ettim.kelepçenin birini far a geçir. öbürünü de 1. kelepçenin içinden geçirerek gidona monte et. aralarına da iç lastikten parça kesip koy(gidon çizilmesin). çıkarmana gerek yok bence. zaten tornavida ile sökülebiliyor. yani kolayca çalınamaz.

not perşembe akşamı tanışmıştık galiba. batıkente doğru beraber pedalladık. tekrar görüşmek üzre

Paket lastıklerını kopartıp 2 tanesi ile gidona sarabilirsin

böyle fenerlerin hazır bisiklet için olanları vardır keşke onlardan alsaydın. hazır monte aparatıda oluyordu. ben bir tane almıştım 10tl gibi birşeydi. geçenlerde aynı fenerin sadece böyle senin aldığın gibi fener ünitesini ve pil verdiklerini gördüm gene 10 liraydı. direksiyon için aparat yapmana gerek kalmazdı.

Aynı fenerden bende aldım ama yanında gidona monte aparatı da vardı.

Bir hafta önce Kemeraltın'da bulunan hırdavat dükkanlarından birinden takımı 3 liraya aldım aynı ürün gittigidiyorda 12 lira civarında işimi görüyor tavsiye ederim...
(link)

Geri