Scudo Sports

Favorit Brno Track

bmenderes

Üye
Tepki
1
Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Aslında iki aydır takip ediyordum ama üyelik bugüneymiş. Yılladır bisiklet kullanmayan biri olarak (son yol bisikletim 2008'de çalınmıştı) 2009 yılından beri bir fixed bisiklet istiyordum. Ancak 0 km bisikletler genelde bütçemin üzerinde fiyatlarla satıldığından bende bu hafta sonu Amerikalı birinden bulduğum bir adet Favorit Brno pist bisikleti aldım. Amerikalı arkadaş bisikleti Çek Cumhuriyetinden kendisi getirmiş. Ancak bisiklet tanınmış ve büyük miktarlarda satılmış bir bisiklet olmadığından internette detaylı bilgi bulamadım.

Bisikletin üzerinde şu anda;

Ön Göbek: Shimano 600
Arka Göbek: Novatech (bu göbek yeni neden değişmiş acaba?)
Krank: Favorit
Stem: Favorit
Gidon: Favorit drop
Sele: Standart Sele çok kötü durumda yenilenecek Concor düşünüyorum elince olan varsa benimle iletişime geçebilir.
Ön fren: Dia Compe takılmış sonradan.
Lastikler: Schwalbe

Aranızda bisikletime ilişkin bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Bu arada resim paylaşmayı beceremedim. Öğrenince resimde eklerim.

Scudo
aslında aynen böyle birşey, gidon boynu, sele ve görebildiğim kadarıyla gidon aynı. Benim kadrom kırmızı ve etiketi yok, yanlızca sele borusunun altındaki boruda favorit brno etiketi var. Kadromun üzerinde boya çiikleri mevcut ancak rahatsız edici değiller.

Bu arada yanlız olmadığımı görünce çok sevindim.

Bu arada bu akşam, ilk kez gidon bandı sarmayı denedim, youtube videolarında çok kolay birşey gibi görünüyordu ama benim için baya zorlayıcı oldu. Sonuçta çok başarılı olmadı.

Bu arada resim eklemeyi başarmak çok mu zor?

merhaba,

yeri burası değil belki ama kırmızı favorit'im ile ilk düşüşümü dün akşam saat 10 civarında yaşadım. Maltepe'de Bostancı istikametine ilerlerken, park cebine hızlı bir giriş yapan otomobile çarpmamak için takla atmak durumunda kaldım. Bir kaç ağrıyan eklem dışında problemim yok neyseki

Havaların iyice ısınmasıyla insanlar kendilerini sahile atıp, aileleri ile vakit geçirmeye çalışıyorlar, bu nedenle bisiklet yolları işgal ediliyor. Acaba sizler nerelerde bisiklete biniyorsunuz bunu merak ettim doğrusu.

Geri