Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Aslında iki aydır takip ediyordum ama üyelik bugüneymiş. Yılladır bisiklet kullanmayan biri olarak (son yol bisikletim 2008'de çalınmıştı) 2009 yılından beri bir fixed bisiklet istiyordum. Ancak 0 km bisikletler genelde bütçemin üzerinde fiyatlarla satıldığından bende bu hafta sonu Amerikalı birinden bulduğum bir adet Favorit Brno pist bisikleti aldım. Amerikalı arkadaş bisikleti Çek Cumhuriyetinden kendisi getirmiş. Ancak bisiklet tanınmış ve büyük miktarlarda satılmış bir bisiklet olmadığından internette detaylı bilgi bulamadım.
Bisikletin üzerinde şu anda;
Ön Göbek: Shimano 600
Arka Göbek: Novatech (bu göbek yeni neden değişmiş acaba?)
Krank: Favorit
Stem: Favorit
Gidon: Favorit drop
Sele: Standart Sele çok kötü durumda yenilenecek Concor düşünüyorum elince olan varsa benimle iletişime geçebilir.
Ön fren: Dia Compe takılmış sonradan.
Lastikler: Schwalbe
Aranızda bisikletime ilişkin bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Bu arada resim paylaşmayı beceremedim. Öğrenince resimde eklerim.
Foruma yeni üye oldum. Aslında iki aydır takip ediyordum ama üyelik bugüneymiş. Yılladır bisiklet kullanmayan biri olarak (son yol bisikletim 2008'de çalınmıştı) 2009 yılından beri bir fixed bisiklet istiyordum. Ancak 0 km bisikletler genelde bütçemin üzerinde fiyatlarla satıldığından bende bu hafta sonu Amerikalı birinden bulduğum bir adet Favorit Brno pist bisikleti aldım. Amerikalı arkadaş bisikleti Çek Cumhuriyetinden kendisi getirmiş. Ancak bisiklet tanınmış ve büyük miktarlarda satılmış bir bisiklet olmadığından internette detaylı bilgi bulamadım.
Bisikletin üzerinde şu anda;
Ön Göbek: Shimano 600
Arka Göbek: Novatech (bu göbek yeni neden değişmiş acaba?)
Krank: Favorit
Stem: Favorit
Gidon: Favorit drop
Sele: Standart Sele çok kötü durumda yenilenecek Concor düşünüyorum elince olan varsa benimle iletişime geçebilir.
Ön fren: Dia Compe takılmış sonradan.
Lastikler: Schwalbe
Aranızda bisikletime ilişkin bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Bu arada resim paylaşmayı beceremedim. Öğrenince resimde eklerim.