SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.903
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Pedal Tipi
- Yol Bisikleti
- Marka
- Assize
- Model
- FAVERO ASSİOMA DUO
- Bulunduğu Şehir
- Bursa
- Kargo Seçenekleri
- Satıcı Ödemeli
- Fiyat
- 30000
- Kullanım Süresi
- 4 yil
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 5387601606
Herkese merhaba,
2 yil önce, Gokhan Uzuntas tan sorunsuz olarak satın aldığım güç olceri, farklı güç ölçere geçeceğim için satıyorum. 2 yıl boyunca hem iş hem de yaz sezonu için performans odaklı bisikletimde aktif şekilde kullandım. Sağ pedalin gövde metali ben farketmeden düşmüş , sıfır sağ pedal gövde bedeli, performans bisiklette 3.xxx TL .. şuan çalışmasında bir sorun yok ancak yenisini aldım, şuan yeni sağ pedal takılı, eski pedalı da yanında vereceğim..

Look kal uyumludur. Shimano kullanan var ise, yanında sıfır siyah Look kallerle verecegim. Şarj adaptörü, şarj uçları, pedal-krank pulları, kutusu, cihaz belgeleri, kutu ile birlikte verilecektir.
kargoyu karşılarım
28000 tl
2 yil önce, Gokhan Uzuntas tan sorunsuz olarak satın aldığım güç olceri, farklı güç ölçere geçeceğim için satıyorum. 2 yıl boyunca hem iş hem de yaz sezonu için performans odaklı bisikletimde aktif şekilde kullandım. Sağ pedalin gövde metali ben farketmeden düşmüş , sıfır sağ pedal gövde bedeli, performans bisiklette 3.xxx TL .. şuan çalışmasında bir sorun yok ancak yenisini aldım, şuan yeni sağ pedal takılı, eski pedalı da yanında vereceğim..

Look kal uyumludur. Shimano kullanan var ise, yanında sıfır siyah Look kallerle verecegim. Şarj adaptörü, şarj uçları, pedal-krank pulları, kutusu, cihaz belgeleri, kutu ile birlikte verilecektir.kargoyu karşılarım
28000 tl
Son düzenleme: