Scudo Sports

Exustar 25Ti Pedallar

Scudo
Kısmetse bende alıcam bunlardan... Ama aklımda 28Ti var ama 28Ti hakkında fikri olan var mı?

28 ti modelinde kalleri tutan kafesler titanyum,25 ti modelinde ise bu kafesler cromoli.
Her iki pedal'dada 85 kg sınırı var,Sen bu sınırın zaten altındasın.
Bady'lerin renk farkını saymazsak aradaki tek fark bu.
28ti modeli 186 gr bence süper bir pedal.

@İdris ACA

O sınırı takmıyorum zaten ki şuan 71 kiloyum hedef 65-67 arası olmak...
Ti kafes Cromoly kafesten daha iyi olur ağırlıkta süper... Acaba fiyat farkı e kadar onu bir öğrenmek lazım bir ara...

@Hasan Çağrı

28ti pedalları otec arkadaşımız kullanıyor..deneyimlerini sorabilirsin....
bir de 29Ti var ..mil ve gövde Titanyum olanlar...
MTB için en hafif Exustar 28Ti.
25Ti ve 28Tİ de gövdeler Mağnezyum.
slm

pedallari bir koreli arkadasta gormustum
85 kg sinir var demisti ama kendi ve sirt cantasi ile okula gidip geliyodu 97-98 buluyordu ,simdi ne anladim ben bundan ???

65 kiloluk bi adam düşünün bacak kasları 84 kiloluk birinin kaslarından fazla gelişmiş olsun.Daha fazla baskı uygulayamaz mı???
Bu sınırı nasıl tutturabiliriz ki???

85 kg sınırı. Bende giyinmiş (kask,ayakkabılar v.s.) 85 kiloyum ve 25ti kullanıyorum.
Bu şu anlama geliyor..85kilo sınır verisinde de bir emniyet sınırı vardır.
matrixod: senin dediğin tork . sınır olarak tork değeri değilde beden ağırlığı olduğuna göre daha çok "zıplamalarda,atlamalarda" oluşan kırılma momenti önemli ..bu da anlık oluşan bir yüklenme..tork biraz daha uzun süreli veya oluşmasına kadar belirli bir sürenin geçtiği güçtür.
Çünkü aksi takdirde pedalların kullanımı için pedal kolu uzunluğu kısıtlamasıda getirmeleri gerekiyordu.

Geri