Scudo Sports

ewet çok az kaldı scott G Zero yenileniyor

@Shark

evet ya.valla düz yolda insanı sıkıyor.nerde arazi,patika, orman varsa drek dalıyoruz.şimdi yol bisikleti de topluyorum.o bisiklet zaten baya masreflı olucak.

epiclede yapabildiğimiz kadar action yapıyoz canım.ama bir yere kadar:D

Scudo
en sonunda beklediğin parcalar geldi hepside can alıcı malzemeler inşallah beklediğin verimi alırsın sutozu arkadaşım

@Shark
Eywallah Said can kardeşim işte biterse askerliğimiz yakında geliyorum.46 gün sonra yanınızdayım dayı geldiğimde bolbol gezeriz artık bana bitmeyecek gibi geliyor ama hayırlısıyla takmadan geleceğim umarım.dayı (jöh)den saygılarla ,kardeşiniz c- timi vatan bize bizim keşfetmediğimiz o körpe arazilerde rahat gezebilmeniz içinde sizlere emanet.....(birgün gelecek,birgün kalacak Tatvan özel harekatta güneş bizim içinde doğacak kardeşlerim,şimdiden herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum......

Kardeşim bu arada foruma hoş geldin.....sizler bize emanetsiniz...

İlk önce maşan Hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum daha sonrada söylemek istediğim bikaç ufak ama bana göre önemli nokta var...

İlk önce Maşan o kadro için gerçekten çok fazla va açısı çok yatık olduğu için alın borusunun kaynağı bunu zorlamada kaldıramayıp çatlama yapabilir yani kadronun ömrünü kısaltır buna dikkat etmeni öneririm.

İkinci olaraksa eğer bu kadroyu bu şekilde kullanmaya devam edeceksen daha yüksel travellı bir arka şok alman gerekli.Ve bu arka amortisörün boxxer kadar hassas çalısmasıda önemliki bisikletle hızlı sürüşler sırasında dengesizlik yaratmasın...

Tekraradan hayırlı olsun güle güle kullan...

@H.Çağrı

öneri ve uyarıların için teşekkür ederim bi kaç eksik var onlarıda en kısa zamanda telafi edecegiz kazasız belasız süreriz inş :D

İnşallah dayı sonunda beklediğin malzemeler gelmiş,umarım yakın zamanda diğer eksiklikleri tamamlarsın Allah kaza bela vermesin!

Hayırlı olsun dostum .. Herkezler birseyler yazmıs saygı duymak lazım birbimizin dostu sayılırız bu forumda. Kendi zevkine göre bisiklet dizmek bir baska zevk meselesi . Ben xc 6700 slr yi düz maşa ile sürdüm cok guzelde olmustu :D

Bu arada new world disorderda izledigimiz üzere yada bender gibi 25 metre mesafeden atlamassın heralde :) sonuc itibari ile bence topladıgın malzeme ve bisiklet sana yeticektir .Yani downhill amacına hizmet ediek kapasitede ve saglamlıktadır ... Buda bnm gorusum :) son olarak ii uçuşlar

Geri