Scudo Sports

evet mi hayır mı??

sarıyerlibisikletçi

Forum Demirbaşı
Tepki
139
İsim
Cengiz
Bisiklet
Diğer
slm forum sakinleri bizim mahallede bi komşunun oğlu yazın
24 vites amortisörlü sıfır bir bisikleti 150ytl'ye alacağını söylüyor İSTOÇ'tan sizce sağlıklımıdır yani baya sene dayanırmı yoksa 2 senede pestilimi çıkar markasını bilmiyorum iyi derseniz benimde alma ihtimalim var o yüzden bi sorim dedim

Scudo
Markasını bilmeden birşey söylemek pek sağlıklı olmaz.

150 liralık bisiklete anca 150 gun bınersın, o bile zor bence,
İngilizleri dinle;
"Ucuz alacak kadar zengin değilim."

eski su borularindan yapiolar onlari bosver duzgun bisey al yari yolda birakmasin seni hemde alıcan 150 ytllik o bisikleti bi kaliteli bisiklet kadar daha masraf yaptircak sana

tmm sölerim arkadaşa ama yine kendi bildiğini okur tahminimce peki en fazla 300YTL civarında bi bisiklet tavsiyesi yapabilirmisiniz?

Ben de ilk bisikletimi BİM mağazasından almıştım. Beldeyama, iki sene garantili 18 vites dağ bisikleti. 20 km. gidemeden, o da asfaltta, pedal eğildi, en ufak tümsekte jant 8 oldu, bir ayda parlak yerleri pas tutmaya başladı. Garanti de çözüm değil, aynı parçayı takıyor adam haliyle. Bence bilinen markalara yönlenmek lazım.

@sarıyerlibisikletçi

Basit bir örnek verecek olursak,
Sedona Borla marka-model bisikleti 300-350Ytl'ye alabilirsiniz.

peki bu fiyatlarda amortisörlü bir dağ bisikleti alsam nasıl olur amortisörlü istiyorumda
SEDONA BORLA

Fotoğraf bulunamadı.

dağ bisikleti

Fotoğraf bulunamadı.

@sarıyerlibisikletçi

birinci alternatifi tavsiye ederim.
ikinci alternatif esasen amortisörlü değil "yaylı" bir bisiklet. extra bir kaç kilo taşımanın efektif bir faydası olmayacaktır.

Geri