TontonCocuk
Daimi Üye
- Tepki
- 817
- İsim
- murat
- Bisiklet
- Bisan
Merhaba dostlar. Malum kıs ayı geliyor ve bisiklet sezonu yağmurlu havalar çok olduğundan yavaşlıyor. Bu durum icin trainer almayı planlıyorum. Aklımdaki marka Dechatlon da satılan modellerden birini almak. Aklıma takılan bir kaç soru var.
Alacağım trainer manyetik olacak. Ayrica trainer lastiği ve altına mat koyacağım. Bu durumda ses seviyesi ne olur.
İkinci olarak sorum ise soguk haricinde yağmurlu havalarda evde kullanmayı planlıyorum. Bu durum içinde trainer lastiğinin üstünde olduğu bir jant seti daha oluşturmak istiyorum. Lakin benim arka disliler 11 li. Daha dusuk bir ruble taksam o janta bir sıkıntı yasarmiyim.
Yol gösterecek ve fıkır verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Alacağım trainer manyetik olacak. Ayrica trainer lastiği ve altına mat koyacağım. Bu durumda ses seviyesi ne olur.
İkinci olarak sorum ise soguk haricinde yağmurlu havalarda evde kullanmayı planlıyorum. Bu durum içinde trainer lastiğinin üstünde olduğu bir jant seti daha oluşturmak istiyorum. Lakin benim arka disliler 11 li. Daha dusuk bir ruble taksam o janta bir sıkıntı yasarmiyim.
Yol gösterecek ve fıkır verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.