bikergrrl
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 756
selam forum!
Her ne kadar suc orani ulke genelinde artmasa da buyuk sehirlerde yogunlastigi bir gercek.. Daha dun ust katima girmis hirsizlar, ortaligi talan etmisler.. 2 sene once en babasindan bir celik kapi yaptirmistim neredeyse full kadro bir yaris mtb parasi bayilip, ama yukaridakilerin kapisinin celik oldugunu, hirsizin da umarsiz, sanki oda kapisi aciyormus gibi onu acmis oldugunu gordugumde moralim bozuldu
Kendimizi giderek daha ustun guvenlik zincirleri iciresinde celik kalelere hapsediyoruz, ama sevdiklerimizi (bisikletlerimizi mesela
) korumak icin baska caremiz de yok.. En azindan kapiyi cekip ciktigimizda icimizin rahat olmasi gerek.. Gerci bu bile bir luks oldu gunumuz istanbul'unda ya, allah sonumuzu hayretsin (bu arada Bodrum da farksizmis.. Eskiden aylarca arabanin kapisini bacasini acik birakirdim birsey olmazdi, bu sene kac kisiden kabus hikayeler geliyor)
Neyse, uzun lafin kisasi, guvenlik sistemleri ile ilgili bir arastirmaya giristim, en ekonomik, en saglam, en "guvenli"
hangileri olabilir diye.. Buraya da bir topic actim ki, siz kimlerle calisiyorsunuz, memnun musunuz, degistirmeyi dusunur musunuz, degistirseydiniz hangi sirkete degistirirdiniz gibi bir suru soruyu konusalim, tartisalim, en azindan bir bilgi dagarcigi olusturalim diye.. Hani benim gibi bu yola yeni cikanlara da on hazirlik teskil etmesi amaciyla, amme hizmeti yapalim dedik

Duyalim bakalim hikayelerinizi
Her ne kadar suc orani ulke genelinde artmasa da buyuk sehirlerde yogunlastigi bir gercek.. Daha dun ust katima girmis hirsizlar, ortaligi talan etmisler.. 2 sene once en babasindan bir celik kapi yaptirmistim neredeyse full kadro bir yaris mtb parasi bayilip, ama yukaridakilerin kapisinin celik oldugunu, hirsizin da umarsiz, sanki oda kapisi aciyormus gibi onu acmis oldugunu gordugumde moralim bozuldu
Kendimizi giderek daha ustun guvenlik zincirleri iciresinde celik kalelere hapsediyoruz, ama sevdiklerimizi (bisikletlerimizi mesela
Neyse, uzun lafin kisasi, guvenlik sistemleri ile ilgili bir arastirmaya giristim, en ekonomik, en saglam, en "guvenli"
Duyalim bakalim hikayelerinizi