Scudo Sports

etkili bisiklet zili 1lira :D

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
1 milyoncularda satılan kapı alarmlarını bisiklet zili olarak kullanabilirsiniz fiyat 1TL bazı yerlerde 1.5 tl

http://www.pilshopp.com/uploads/urunler/29052008000250.JPG

90db ses gücüne sahip daha ne olsun =) bisikletin maşasına klipslerle tutturun. kendi devre anahtarını(on-off tuşu) iptal edip elektronikçiden aşağıdaki alarmda bununan anahtardan alıp gidona monte edin hatta bu anahtarı 2 alarma bağlarsanız fevkalade bir gürültü olşturursunuz

http://www.alcamsatcam.com/r/7-degisen-ses2-fark-flasor-isik-bisiklet-korna-mb23197_202664_r1.jpg

SİYAH MAŞASI OLANLAR BU ALARMI SPREY BOYAYLA SİYAHA BOYAYIP TAKABİLİR BÖYLECE MAŞADA SIRITMAZ

Scudo
daha önceden yapardık biz bunu :) tabi monte etmiyorduk cebimizde duruyordu o ayrı ve hatta bir keresinde üç arkadaş aynı anda açtığımız için yolsa trafik kızmıştı :)

Güzel düşünce. Sadece bisiklet zili olarak değil de belki köpekleri kaçırmak içinde kullanılabilir..

Köpekler niyeti bozarsa alarmı nereye sokacağını bulamazsın yalnız :boese153: :boese153: :D :D Tabiki şaka

ya arkadaşlar şaka fln ama öyle bişey yapmayın yaşlı insanlar var o ses aniden onlara kalp krizine bile yol açabilir ben 2 tane zili denedim dehşet bir ses çıktı:Dd

@murat yayla

tabi sen adalarda hasan polatkanda 2 eylülde dileidğin gibi sürüyorsun bisikletini, istanbulda sahildeki bisiklet yolu üzerinde durup geldiğini göre göre inek gibi sana bakıpta kenara çekilmeyen insanlardan bi habersin :D en azından sesten rahatsız olurlarda yolumuzdan çekilme zahmetinde bulunurlar

(link)

Bende yukardaki ürünü aldım.
Kesinlikle yaya hoplatma garantili :D
Bence iki kusuru var:
Birincisi boyutu biraz büyük...
İkincisi korna gidondan kolay çıkartılabiliyor, ancak butonu çıkartmak için yıldız tornavida gerekiyor, buda söküp takma pratikliğini engelliyor...

Bu ürüne alternatif olabilecek küçük boyutta başka korna arıyorum açıçası, fikri yada önerisi olan arkadaşlar iletirse sevinirim....

@Ufuk KERİMOĞLU

video eklemen mümkünmü merak ettim aletn performansını :D

bu ürüne benzer başka bir ürün var özelliklernde 90db yazıyor kapı alarmlarıyla aynı ses şiddetine sahip. senın aldığında 90db civarı bişeydir sanırım. ben kapı alarmlarından maşaya sağa ve sola birer tane tutturucam

Geri